2Binsite Artikel Website
Image default
Huishoudelijk

Dankzij deze vaatdoekjes straalt je huis op een mum van tijd

Ben je op zoek naar duurzame vaatdoekjes die ook nog eens multifunctioneel zijn? Dan zijn de stofdoeken van Super Shine dé stofdoeken die je in huis moet halen! Ze kunnen gebruikt worden voor alle gladde oppervlakken in je huis, van de vloer over de magnetron tot de ramen. Natuurlijk wel steeds met een andere!

Een uitgebreid aanbod aan stofdoeken

Wanneer je stofdoeken wil kopen, kijk je natuurlijk best naar de kwaliteit van de doekjes. De vaatdoekjes van dit merk zijn duurzaam, herbruikbaar en wasbaar in de wasmachine. Ze zijn ook erg hygiënisch door hun materiaal dat de bacteriën en het vuil opneemt in plaats van het te verplaatsen. De microvezels kunnen tot vier keer hun eigen gewicht absorberen. Je maakt de poetsdoek nat met warm water, wringt hem uit en je kan alles ermee schoon maken. Na gebruik laat je hem best helemaal drogen voor je hem opnieuw gebruikt. Op die manier kunnen bacteriën niet even snel vermenigvuldigen. Je kan je vaatdoekjes best elke dag verversen. De stofdoeken die je bij deze expert kan kopen kunnen in de wasmachine gewassen worden. Zij raden aan om op minstens 60 graden te wassen zodat de bacteriën zeker dood zijn. Alle poetsdoeken zijn, afhankelijk van hun afmetingen, perfect geschikt voor een ander oppervlakte. De allergrootsten zorgen voor blinkende vloeren terwijl de kleinsten je bril netjes houden. Elke doek is gemaakt van dezelfde stof, enkel de afmetingen zijn anders. Hierdoor kan dit bedrijf ook de kosten drukken. Je krijgt waar voor je geld wanneer je kiest stofdoeken bij deze fabrikant te kopen.

Ontdek het gemak van deze doeken

Duurzame stofdoeken en vaatdoekjes kopen die lang meegaan, was nog nooit zo simpel. Neem gewoon een kijkje op de website van Super Shine. Daar vind je alle gebruiksmogelijkheden van hun doeken, van keuken tot auto, én schoonmaakadvies. Je vindt ook alle producten en bestelt makkelijk in hun webshop!