2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

De nieuwste soort tegels: 3D tegels

Tegenwoordig kiezen veel mensen in hun huis voor tegels. Dit kan op de vloer zijn, maar ook steeds vaker zien we ze op de muur. Dat is niet alleen in de keuken en in de badkamer, maar ook steeds vaker in de woonkamer. 3D tegels zijn helemaal de trend van nu. Wist je dat deze tegels ook wel reliëftegels worden genoemd? Ze vormen een decor voor op je muur en zorgen ervoor dat er een bepaalde sfeer wordt gemaakt. Ben je benieuwd naar 3D tegels? Lees dan verder.

 

Natuursteen

Natuursteen is en blijft mooi, je ziet het nog steeds erg veel. Niet alleen bij mensen thuis, maar ook in bijvoorbeeld wellness centra. Als je kiest voor zo een tegel in je badkamer dan kun je thuis ook de sfeer van een wellness centra creëren. Je kunt deze natuursteen 3D tegel ook kiezen voor de ombouw van je open haard. Zo krijgt deze een extra accent. Let wel op dat je in de woonkamer om de haard niet te veel van deze tegels gebruikt, het kan anders al snel te druk worden.

 

Koper

De 3D tegels zijn ook te krijgen in een koper uitstraling. Ook in zilver kun je ze vinden. Kies je voor deze variant dan voeg je een extra dementie toe aan je woonkamer. Bij ieder licht is de kleur namelijk net wat anders. Dat geeft een mooi extra effect aan je woonkamer. Deze tegel is dan ook zeker gewaagd, maar wel bijzonder.

 

Mozaïek

Wil je met de 3D tegel een reliëf creëren in je woonkamer? Kies dan voor een 3D tegel met een reliëf erin. Hierdoor krijgt je wand meer diepte, maar door het steeds herhalende patroon ziet het er toch rustig uit. Dit komt omdat niet ieder steentje apart geplaats moet worden.

 

Mogelijkheden

Er is nog veel meer mogelijk met 3D tegels. Je kan hier in interieurzaken nog veel meer inspiratie over opdoen. Heb je wel al je perfecte tegel gekozen? Verwijder dan de oude tegels indien nodig en doe deze bij het grofvuil in IJsselstein of ergens anders in Nederland. Het grofvuil in IJsselstein of ergens anders in Nederland haalt deze tegels ook weer op, zodat je ervan af bent en je mooie nieuwe tegels kan gebruiken.

https://afvalcontainerskorevaar.nl/grofvuil-ijsselstein/