2Binsite Artikel Website
Image default
Horeca

Vaatwasmachine horeca kopen? Deze keuzes kun je maken

Een vaatwasser heeft iedere horecagelegenheid nodig, want het is onmogelijk om al het servies en het bestek met de hand af te wassen. Daar kun je een compleet team opzetten! Zeker wanneer je een goedlopend restaurant hebt. Maar ook grand cafés, bars eigenaren en andere horecagelegenheden hebben profijt van een professionele vaatwasmachine horeca. Dat neemt niet weg dat je keuzes kunt maken en de keuze die je maakt is afhankelijk van wat je nodig hebt. In onze blog vertellen we meer over de verschillende soorten machines waaruit je kunt kiezen.

Glazenspoelmachine voor glaswerk

Als je honderden glazen en veel gasten hebt, is het verstandig om een speciale glazenspoelmachine aan te schaffen. De naam van de vaatwasmachine horeca doet precies dat het doet vermoeden; glazen spoelen! Glazen worden volop gebruikt en je wilt natuurlijk dat je gasten altijd een mooi en fris glas op tafel hebben staan. Dat kun je niet of nauwelijks bereiken door ze met de hand af te wassen. Zelfs met een andere soort machine is de kans groot dat glazen niet zo mooi op tafel verschijnen dan wanneer je de hiervoor speciale glazenspoelmachine gebruikt.

Voorlader vaatwasmachine horeca is multifunctioneel

Als eigenaar van een kleinere horecagelegenheid hoef je niet te investeren in dure apparatuur, maar wel in professionele apparaten. Die je werk een stuk eenvoudiger maken. De voorlader vaatwasmachine horeca is een multifunctionele vaatwasser die dan ook de meeste overeenkomsten heeft met een traditionele vaatwasser die mensen thuis hebben staan. Met wel de kanttekening dat deze machines beter en sneller kunnen afwassen. Dat ook nodig is als je veel doorloop hebt. In deze machines kun je zowel bestek als glaswerk en servies afwassen. Met als bijkomstig voordeel dat deze machine minder ruimte in beslag neemt dan bijvoorbeeld een professionele doorschuifvaatwasser.

Met een vaatwasmachine horeca kun je snel en professioneel afwassen

De doorschuifvaatwasser is een professionele vaatwasmachine horeca waarmee je grote hoeveelheden vaat in korte tijd kunt afwassen. Deze machines maken doorgaans deel uit van een groter geheel. Voorspoelen, afwassen en opbergen gaat vreselijk snel. Binnen een kwestie van minuten heb je de vaat weggewerkt! Handig als je veel vuile vaat en een hoge doorloop hebt. De wasprogramma’s van een doorschuifvaatwasmachine duren nooit langer dan enkele minuten en zijn er speciaal op gebouwd dat je snel en professioneel kunt afwassen. Vooral in grotere horecagelegenheden en restaurant biedt deze machine uitkomst!

Korventransportmachine maakt het leven makkelijker

Een korventransportmachine is eveneens een professionele vaatwasmachine horeca en het is een vreselijk indrukwekkend apparaat om te zien. Vrijwel alle taken die met het afwassen te maken hebben worden door de machine gedaan. Je zet de vuile vaat in korven in het apparaat en de rest gebeurt vanzelf. Alleen het opbergen moet je nog zelf doen. Een groot pluspunt is dat je het afwasproces vrijwel volledig automatiseert en ook snel en professioneel vuile vaat weer schoon krijgt. Een nadeel is dat de machine veel ruimte in beslag neemt. Dus alleen voor grotere horecagelegenheden is deze machine een serieuze optie.