2Binsite Artikel Website
Image default
Hobby en vrije tijd

Kamperen in een bijzondere tentipi

Kent u een tentipi al? Deze bijzondere tent werd oorspronkelijk gebruikt door nomadische volkeren die jaren geleden leefden. Deze volkeren leefden in harmonie met de elementen. De tentipi gebruikten zij om zich te beschermen. Dat is ook niet vreemd. De constructie van houten palen en canvas is erg sterk, wat het een geschikte tent maakt om te kamperen in alle weersomstandigheden. Gaat u naar een erg koud land zoals Scandinavië? Wilt u in Nederland kamperen maar regent het dagenlang? Geen probleem, met de Tentipi van Nordic Tent Solutions geniet u ongeacht het weer van een heerlijke kampeervakantie. Voor welke tentipi kiest u?

Een prachtige tentipi voor een intiem bruiloftsfeest

Naast dat een tentipi een geschikte tent is om een fijne kampeervakantie te beleven, zijn de tipi’s van Nordic Tent Solutions ook geschikt voor andere gelegenheden. Zo ook voor uw bruiloft. De bruiloft is doorgaans een van de mooiste dagen uit uw leven. U wilt voor deze dag natuurlijk groots uitpakken. Sfeervol en uniek. Dat is het geval wanneer u een tentipi huurt. Deze robuuste tenten creëren een warme en avontuurlijke sfeer. Wilt u een groot aantal mensen uitnodigen? Dat is geen probleem, dan huurt u meerdere tenten om deze vervolgens aan elkaar te koppelen. Als u een tentipi huurt bij Nordic Tent Solutions, wordt de tent bij u op locatie opgebouwd.

Een tentipi huren voor een groot bedrijfsevenement

Daarnaast is een tentipi ook erg geschikt voor een groots bedrijfsfeest. Wilt u uw medewerkers bedanken voor hun inzet in het afgelopen jaar? Staat het jaarlijkse personeelsuitje op de planning? Of wilt u uw medewerkers verrassen? Een bedrijfsfeest is dan altijd een goed idee. Deze feestelijke gelegenheid wilt u groots vieren. Kies er daarom voor om een tentipi te huren bij Nordic Tent Solutions. Deze robuuste tent zorgt voor een uniek en sfeervol evenement. Hoeveel personen verwacht u? Laat het horen aan deze specialist en kies de geschikte tent uit. Het feest wordt gegarandeerd een groot succes, waar de gasten nog lang over na zullen praten.