2Binsite Artikel Website
Image default
Groothandel

Tips voor het vormgeven en gebruiken van stickers om jouw merk te promoten

Als jij jouw eigen producten probeert te verkopen, dan ben je vast altijd op zoek naar wat jou kan helpen om jouw klanten beter te bereiken. Heb je ooit gedacht om stickers te gebruiken om jouw merk of aanbieding te promoten? Stickers zijn een geweldige manier om de aandacht te trekken voor verschillende doeleinden. Stickers zijn namelijk enorm populair en helpen bij het creëren en koesteren van fans van jouw merk. Het gebruik van stickers kan ervoor zorgen dat liefhebbers niet alleen deel willen uitmaken van jouw merk, maar dat ze dat ook willen laten zien. Een geweldige manier voor fans om hun liefde voor je merk te tonen, is door stickers te gebruiken die ze overal op kunnen plakken! Hier volgen enkele tips die je kunnen helpen bij het vormgeven en gebruiken van unieke stickers voor jouw merk. 

Zorg voor een simpele en doeltreffende sticker

Wil jij stickers bestellen die goed passen bij de uitstraling van jouw producten? Zorg er dan voor dat je het idee eenvoudig probeert te houden. Stickers zijn eenmaal een vorm van snelle communicatie en werken beter als er gebruik wordt gemaakt van zo min mogelijk details. Houd ook rekening met de algehele stijl van jouw bedrijfsuitingen en match de kleuren aan jouw merk. Verder is het belangrijk dat je nadenkt over waar jouw stickers geplakt zullen worden. Door hiermee rekening te houden kan je namelijk beter bepalen hoe je de tekst van je stickers zo leesbaar mogelijk kan houden, zodat je op basis daarvan de vorm en het design beter kan bepalen. Als laatste is het handig om een manier toe te voegen waardoor iedereen gemakkelijk contact met je op kan nemen. 

Breng je stickers aan de man! 

Nu jij je stickers hebt vormgegeven is het natuurlijk belangrijk dat ze gebruikt worden om jouw merk te promoten! Gelukkig zijn stickers een vrij goedkope marketingoptie die het mogelijk maakt om ze gratis weg te geven. Vele mensen houden immers van gratis dingen en iets kleins als een sticker kan heel veel betekenis hebben. Overigens is het ook helemaal geen gek idee om jouw stickers te verkopen. Heb je bijvoorbeeld een winkel, plaats jouw unieke stickers dan in de buurt van de kassa om klanten uit te nodigen om een leuk kleinigheidje aan te schaffen. Stickers met unieke slogans en designs kunnen immers een ludieke manier zijn voor jouw klanten om ze makkelijk op te pakken en om overal op te plakken!

 

https://www.drukzo.nl/alle-stickers

Gerelateerde artikelen

Blanco etiketten

Spotjes voor de terrasoverkapping online kopen

Roltopper

Waarom een magazijnstelling?

Rvs streeploos schoonmaken

Glazen deuren