2Binsite Artikel Website
Image default
Gezondheid

Een e-sigaret voor de eerste keer kopen

Er zijn zoveel redenen om een e-sigaret uit te proberen. Niemand heeft ooit gezegd: “Ik voel me zo goed nadat ik een sigaret heb gerookt”, of “Ik hou ervan om mijn partner te kussen nadat ze een sigaret heeft gehad”. Er komt een tijd in het leven van elke tabaksroker dat een verandering in orde is.

Je wordt moe van alle gedoe van het roken en er zijn genoeg redenen om over te stappen van roken naar vapen.

  • Moe van de gele vingernagels.
  • Moe van de hijgende ademhaling bij het op en neer lopen van de trap.
  • Moe van de aanhoudende rooklucht in je haar.
  • Moe van je huis dat ruikt naar een vieze asbak.
  • Moe van de voortdurende berisping door je huisarts.
  • Moe van het feit dat het een hypocriet voorbeeld is voor je kinderen.

Vaping heeft zijn eigen taal. Het doorzoeken van websites, het doen van onderzoek en het vergelijken van merken kan overweldigend zijn als je die taal probeert te begrijpen. Zeker als je alleen maar een betrouwbaar apparaat wilt dat aan je verlangens voldoet.

Er zijn een paar verschillende soorten vaporizers om uit te kiezen. Welke vaporizer het beste bij jou past hangt af van hoe vaak je rookt.

Hoe elektronische sigaretten ten goede komen aan je leven
Als alternatief voor roken werden verdampers en elektronische sigaretten uitgevonden. De kans is groot dat je op zoek bent naar een alternatief, maar je wil de voordelen van de overstap naar elektronische sigaretten of vaporizers eerst weten.

Bespaar geld
Elektronische sigaretten zijn een stuk goedkoper dan het roken van tabakssigaretten.  Een elektronische sigarettenpatroon is gelijk aan bijna een volle verpakking sigaretten en kost zo’n €2. Dat is elke keer weer een paar euro besparen op elke verpakking!  Bespaar nog meer geld door het gebruik van E-Liquid en het zelf vullen van de cartridges.

Je kunt er minder door gaan roken
Wanneer je een tabakssigaret rookt, voel je je verplicht om de hele sigaret te roken. De e-sigaret stelt je in staat om een paar pufjes te nemen en het voor een andere keer op te bergen. Hierdoor zal je natuurlijk minder roken. Ook zit de elektronische sigaret niet in een asbak die je geld verbrandt als je hem niet gebruikt.

Adem in een schonere omgeving
Geen rooklucht

Geen rook meer waardoor je haar, kleding, adem en vingers ruiken.  Gebruik de elektronische sigaret in je auto en huis zonder die rookgeur.  Wanneer je een elektronische sigaret gebruikt, adem je damp in.

Elektronische sigaretten hebben geen extreem heet einde, waardoor de kans op verbranding minimaal is. Geen brandgaten meer in je tapijt, kleding, meubels en auto-interieur! Omdat elektronische sigaretten niet worden aangestoken en niet opwarmen, is het bijna onmogelijk om een gat in iets te branden. Stop je elektronische sigaret gewoon in je zak als je klaar bent.

Geen asbakken, geen aanstekers

Met elektronische sigaretten heb je geen asbakken nodig omdat ze geen as of peuken produceren. Ook geen aansteker nodig!  Elektronische sigaretten hebben geen vlam. Je hoeft niet langer te zoeken naar een aansteker of lucifers. Eén ding minder dat je mee hoeft te nemen.

Vind meer e-sigaret informatie op https://www.dampersgids.nl

https://www.dampersgids.nl/