2Binsite Artikel Website
Image default
Woningen

Dakdekker Delft

Dakdekker te Delft nodig?

Bent u toe aan een fris dak? Of is uw huidige dak toe aan een opknapbeurt? Staat uw huis in Delft of omgeving? Dan helpt Verta dakdekkers u graag. Wij zijn gespecialiseerd in diverse soorten dakbedekking: bitumineuze dakbedekking en kunststof leien dakbedekking. Voor ieder daktype wat wils. Dus zoekt u een dakdekker in Delft, bij Verta dakdekkers vindt u een ervaren dakdekker.

Dakdekker in Den Haag

Verta dakdekkers is er niet alleen voor de inwoners van Delft. Ook Hagenezen kunnen bij ons terecht voor een nieuw dak. Ook leveren wij zink- en koperwerken: goten, roevendaken, hemelwaterafvoeren, dakkapellen, luifels en bekledingen. Het verschil tussen zink en koper? Zink is recyclebaar, duurzaam en heeft een mooie uitstraling. Koper gaat langer mee, maar het materiaal is duurder. Wilt u een gespecialiseerde dakdekker over laten komen naar Den Haag, Verta dakdekkers rijdt naar u toe.

Daklekkage repareren te Den Haag

Viel de regen met bakken uit de hemel in Den Haag en heeft u er een lekkage aan overgehouden? Geen paniek, Verta dakdekkers staat voor u klaar. Binnen 24 uur zijn onze monteurs bij u aan huis in Den Haag om uw dak te repareren. Goed om te weten: stormschade wordt vergoed door de juiste verzekering. Vindt u het lastig hoe u het moet regelen bij de verzekering? Wij geven u de belangrijkste informatie.

Dakdekker omgeving Zoetermeer

Woont u niet in Delft of Den Haag, maar in Zoetermeer? Ook dan reist Verta dakdekkers graag naar u toe voor een dakbedekking.

Zo komt u met ons in contact

Heeft u een dakdekker nodig in Delft, Den Haag of Zoetermeer? Neem dan contact op met Verta dakdekkers. Stuur een bericht via het online contactformulier op onze website. Voor spoed of daklekkage belt u ons op 06-52452049.

 

https://www.vertadakdekkers.nl/