2Binsite Artikel Website
Image default
Beauty en verzorging

Absolution cosmetics en Yodeyma parfums

Langere wimpers met Super lash

Nieuwe revolutionaire innovatie waarbij je eigen wimpers dubbel zo lang worden. Je wimpers worden ook dikker, donkerder en krachtiger. Ze krijgen ook een mooie natuurlijke curve (krul). Het is net als of je al mascara op hebt, maar dan nog mooier en langer. Dit wil toch iedere vrouw? BINNEN 4 WEKEN SUPERLANGE WIMPERS!

Super Lash eye lash bevat een groeifactor die jouw eigen wimperharen langer in de groeifase houden. Hierdoor groeien je wimpers langer door en worden zij voller, dikker en langer. Daarnaast bevat het meer dan 50 essentiële bouwstoffen voor je haar, waardoor de wimpers dikker, donkerder en krachtiger worden! Wist je dat we bij Byourself helemaal PRO Organic zijn! Dankzij de cosmetica producten van Absolution kunnen we inhaken op de groeiende vraag naar natuurlijke make-up. Ontdek ons aanbod in onze webshop in biologische absolution cosmetics!

HOE WERKT SUPER LASH?

Als je elke avond Super Lash aanbrengt krijg je binnen 4 weken niet alleen langere wimpers. Je wimpers worden ook voller, dikker en donkerder! Super Lash dient iedere dag 1 maal op een schone huid te worden aangebracht. Je gebruikt Super Lash vier weken elke avond. Daarna kun je 3 tot 4 weken stoppen. Als het weer nodig is kun je het serum weer gaan gebruiken. Eén flacon is voldoende voor 3 maanden.

Kalli kalli sieraden

Al een aantal jaren is Kalli Kalli het sieradenlabel waarbij pure en tijdloze sieraden de basis vormen van onze collectie. Onze kenmerkende ontwerpen zijn clean en minimalistisch waarbij de schoonheid van het sieraad voor zich spreekt. Kalli staat voor kwaliteit, dit herkend u in de massieve en delicate ontwerpen van Stainless Steel.

De meest tijdloze vorm van mode hoeft niet trendgevoelig te zijn. Hier spelen wij uitstekend op in door een uitgebreide collectie voor dames en heren aan te bieden in verschillende maten voor iedere leeftijd. Het volgen van een eigen weg met een eigen stijl is ons credo. Combineer uw ringen, armbanden en colliers volgens uw eigen identiteit. Wij zijn altijd op zoek naar dat wat u en ons bijzonder maakt.

Ontdek de parfums van Yodeyma

 

Kun je niet genoeg parfums in huis hebben en wil je het liefst 1 flacon van elk van je favoriete merk? Dan biedt Yodeyma de oplossing. Want Yodeyma parfums maakt geurtjes die nagenoeg identiek ruiken als de originele geuren van bijvoorbeeld Hugo Boss, Chanel, Dior, Lancome en nog veel meer. De parfums zijn er voor zowel mannen als vrouwen. Verwen jezelf met een heerlijke geur van kwalitatief hoogwaardige kwaliteit met de meest elegante en geraffineerde ingrediënten. Kijk welke geur overeenkomt met jouw welbekende geur in de tekst bij de parfums.

De parfums van Yodeyma zijn bij Byourself verkrijgbaar in de webshop: de 15ml flacon kost slechts € 5.95 en de 100ml flacon € 23.90.

https://www.lovelylabel.nl/