2Binsite Artikel Website
Image default
Eten en drinken

Restaurant in het Gelderse Lathum

De Kommensaal uit Lathum is een uniek restaurant vanwege zijn unieke locatie als ook keuken en faciliteiten. Het restaurant ligt aan een vakantiepark met een uniek watersportgebied die jaarlijks door veel gasten wordt bezocht. Omdat het restaurant hier niet alleen met een heerlijke kaart vol met streekgerechten op in speelt is het ook nog eens heerlijk genieten. Het restaurant zelf heeft een enorme oppervlakte met verschillende zalen. Er kan ook heel goed een feest worden gegeven en is bovendien erg gezellig ingericht. Veel bezoekers blijven lang na borrelen vanwege de heerlijke sfeer die hier aanwezig is.

Een familiefeest of bruiloft

Wanneer je een feest wilt geven is de Kommensaal zeker de moeite waard om eens te bekijken. Omdat je hier van alle luxe van het restaurant onbezorgd een feestje kunt geven in een besloten ruimte met eventueel muziek, band of zelfs DJ heeft u veel mogelijkheden. Er zijn verschillende feestarrangementen die voor grotere groepen zeer aantrekkelijk zijn geprijsd. Naast hapjes, buffet en drank kan er eventueel ook al la carte worden gegeten. Wilt u een wijnproeverij laten organiseren dan kan dit bij de Kommensaal. Ook een bruiloftsfeest behoort tot de mogelijkheden. De locatie is officieel beëdigd als trouwlocatie en een ambtenaar van de burgerlijke stand kan hier het huwelijk voltrekken.  

 

Ook zakelijke activiteiten

Wanneer u een bedrijfsfeest wilt organiseren dan kunt u ook gerust bij de Kommensaal een kijkje komen nemen. Naast de vele mogelijkheden voor een mooi bedrijfsfeest zijn er ook mogelijkheden om een bedrijfsborrel of een vergadering te organiseren. Ook worden er nog wel eens door bedrijven teambuildingsdagen georganiseerd om op een actieve manier elkaar beter te leren kennen. Vanuit de kommensaal zijn hier verschillende mogelijkheden voor die vaak in samenspraak met een sportieve activiteit kunnen worden gecombineerd vanuit de locatie. Denk hierbij aan zeilen, boogschieten, luchtbalon vliegen of een pokeravond. Er is voldoende ruimte voor grote groepen en bovendien is er voldoende parkeergelegenheid.