2Binsite Artikel Website
Image default
Eten en drinken

Mijn ervaring met hét restaurant in Woudrichem

Wij hebben laatst gegeten in een ontzettend gezellig restaurant in Woudrichem . Het heet ’t Oude Raedthuys. Dit restaurant heeft de focus op gerechten met verse producten. Dit restaurant heeft echt ontzettend veel sfeer! De ober vertelde ons dat de eerste steen 500 jaar geleden gelegd is. En dat is te zien! De locatie heeft een bourgondische en klassieke sfeer. Naast heerlijk eten kunt u hier ook trouwen, een feest geven, een receptie organiseren of vergaderen in stijl! Vandaag deel ik mijn ervaringen met dit oude restaurant met u.

Wisselende menukaart

Voorafgaand aan ons bezoek aan dit restaurant hebben we een tafeltje gereserveerd. We hadden immers al goede verhalen gelezen en waren bang dat het restaurant vol zou zitten. Eenmaal aangekomen sprak de sfeer ons direct aan. Wauw, die sfeer die er hangt is zo ontzettend rustgevend.

We hebben heerlijke gerechten gekozen van de menukaart. Wist u dat de menukaart ieder seizoen vernieuwd wordt? Heerlijke asperges in de winter, en in de zomer een fris gerecht! Heerlijk. Eten in Woudrichem doet u natuurlijk bij dit restaurant! Waarom?

  • Authentiek pand van 500 jaar oud
  • Vernieuwende kaart, wisselen per seizoen
  • Spelen in op de laatste trends
  • Bourgondisch klassieke stijl

Ook een trouwlocatie in Woudrichem

Maar deze locatie is veel meer dan een restaurant. Zo is ’t Oude Raedthuys een officiële trouwlocatie Woudrichem. Maar u kunt hier ook vergaderen, een groot feest vieren of een receptie houden! Dit restaurant beschikt voor iedere aangelegenheid over een geschikte locatie. Hoe groot de groep ook is! Of u nou met 10 personen of met 100 personen komt. Het kan allemaal!

Ga heerlijk uit eten in Woudrichem!

Wilt u lekker uit eten in Woudrichem? Reserveer een tafeltje in dit restaurant! ’T Oude Raedthuys is geopend van woensdag tot zondag. Op woensdag tot zaterdag ontvangen de medewerkers u graag vanaf 17:30. Dan serveren ze een heerlijk diner! Op zondag bent u vanaf 15:00 al welkom voor een early dinner. Ze verwelkomen u graag in het restaurant op het volgende adres: Hoogstraat 47 4285 AG, Woudrichem.

https://ouderaedthuys.com/