2Binsite Artikel Website
Image default
Rechten

Mediator in Nijmegen inschakelen voor uw scheiding

Regelmatig komen partners er na een lang huwelijk achter dat zij niet (langer) voor elkaar bestemd zijn. Soms is scheiden met de hulp van een mediator dan de enige oplossing. Daar kunnen diverse juridische kwesties bij komen kijken.

Heeft u een mediator in Nijmegen nodig omdat u in een echtscheiding verwikkeld bent geraakt? De advocaten van Van Arkel & Van den Boom Advocaten zijn u graag van dienst in Nijmegen, maar ook in Zutphen en Groenlo.

Ons advocatenkantoor in Nijmegen is gespecialiseerd in kwesties op het gebied van het familie- en erfrecht. Daar vallen echtscheidingen ook onder.

Wij zijn betrokken bij onze cliënten in een vaak beladen en onzekere periode van het leven, ieder met een eigen aanpak, maar allemaal zo adequaat en efficiënt mogelijk en naar de menselijke maat werkend.

Veel ervaring en betrokkenheid

Met een ervaren en betrokken advocaat aan uw zijde kunnen de juridische aspecten die bij het scheiden komen kijken op een behoorlijke manier worden opgelost. Indien gewenst kunnen we tijdens de scheiding naast als scheidingsadvocaat, ook als mediator optreden. In sommige gevallen kan werken met een mediator tot een betere uitkomst en afwikkeling van de zaken omtrent de scheiding leiden. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan u graag te woord en zijn u graag van dienst.

De scheidingsadvocaat staat u bij tijdens moeilijke kwesties

Als advocatenkantoor met een specialisatie in het erfrecht en familierecht kunnen wij u tijdens uiteenlopende kwesties bijstaan. Onder onze dienstverlening vallen onder meer de volgende zaken:

  • Scheidingsmediation/onderhandelingen
  • Procederen bij echtscheidingszaken
  • Boedelverdeling
  • Alimentatie
  • Gezag, voogdij over de kinderen en het opstellen van een ouderschapsplan
  • Afwikkeling van de huwelijkse voorwaarden (met vennootschapsrechtelijke aspecten)
  • Ontbinding van een VOF bij een echtscheiding
  • Uittreding uit een maatschap bij een echtscheiding
  • Positie van de directeur/grootaandeelhouder bij een echtscheiding

Kennis van zowel het juridische als emotionele vlak

Het kan onder omstandigheden bij een scheiding beter zijn om geen juridisch steekspel te spelen, maar met de hulp van een mediator gezamenlijk tot een oplossing te komen. Dit kan geschieden onder leiding van een mediator. Ons kantoor heeft deskundige scheidingsmediators in dienst die u en uw ex-partner naar een mooie mediationovereenkomst kunnen leiden. Dit kan voor een sneller, vriendelijker en goedkoper proces zorgen dan een echtscheidingsprocedure.

Met kennis van zaken zowel op het juridische als op het emotionele vlak kunnen wij probleemsituaties adequaat analyseren en oplossen.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op als u wilt weten wat wij kunnen betekenen als uw mediator. Tijdens een gesprek van uiterlijk een half uur kan uw situatie vrijblijvend besproken worden. Wij kunnen dan kijken bij welke gang van zaken u de meeste baat heeft.

Van Arkel en Van den Boom Advocatenkantoor Nijmegen

Van Arkel en van den Boom advocaten is een advocatenkantoor met drie vestigingen, te weten in Nijmegen, Zutphen en Groenlo. Wij als echtscheidingsadvocaten beschikken gezamenlijk over ruim 85 jaar ervaring in het oplossen van juridische, familierechtelijke kwesties. Als mediator in Nijmegen, Zutphen en Groenlo zijn we betrokken en hanteren we altijd een persoonlijke aanpak. Dat geldt voor iedereen die een cliënt van ons is.

We begrijpen zeer goed dat er veel emoties komen kijken bij echtscheidingen en andere familiezaken. Dat zijn heftige en onzekere tijden. Wij zijn er altijd voor u en garanderen u altijd dat we gezamenlijk tot adequate en professionele oplossingen komen voor de juridische geschillen tijdens de echtscheiding. Wij gaan op adequate en efficiënte wijze te werk en halen zo het maximaal haalbare resultaat.

Benieuwd naar de kosten van een scheidingsadvocaat?

Bent u op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in de omgeving van Nijmegen, Zutphen of Groenlo? Kies dan voor van Arkel & van den Boom advocaten! Voor vragen over de kosten of opmerkingen aan één van de scheidingsadvocaten die werkzaam is in Nijmegen, Zutphen of Groenlo kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Dat kan per telefoon via 024 – 365 16 60 of door het sturen van een e-mail of een bericht via het contactformulier.

https://www.ab-advocaten.nl/