2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Fysiotherapie, manuele therapie & dry needling in Zeist

Woont u in Zeist en omgeving en bent u op zoek naar een fysiotherapeut Zeist? Dan raad ik u Fysiotherapie Zeist West ten zeerste aan. De medewerkers van Fysiotherapie Zeist West voorzien u graag van zorg van de bovenste plank. Deze praktijk voor fysiotherapie biedt verscheidene diensten aan. In Zeist en omstreken kunt u hier terecht voor: Dry Needling, fysiotherapie, manuele therapie, bekkenbodemtherapie en nog veel meer. Alle fysiotherapeuten zijn BIG -geregistreerd en staan ingeschreven in het kwaliteitsregister. Daarnaast hebben deze professionals natuurlijk ook meerdere jaren ervaring in het vak. En dat merkt u!

Behandeling op maat

Ik ben hier in de behandeling geweest voor myofasciale pijn. De fysiotherapeut wist mij al in een paar behandelingen van mijn pijnklachten af te helpen. Maar hoeveel behandelingen u nodig heeft is afhankelijk van het soort klacht en de ernst ervan. Van Dry Needling Zeist tot aan manuele therapie Zeist en bekkentherapie Zeist. Bij deze praktijk voor fysiotherapie geniet u te allen tijde van een behandeling op maat. Dat vond ik heel erg fijn. Iedereen is immers anders! Daarnaast geniet u ook nog eens van ruime behandelkamers, een oefenzaal en een aparte ruimte voor de Origene therapie.

Adviseren, begeleiden en behandelen

Heeft u pijn aan het houdings- en bewegingsapparaat? De 4 vier fysiotherapeuten van deze praktijk adviseren, begeleiden en behandelen u graag. Dit doen ze op de praktijk, of gewoon bij u thuis. Hierbij ligt de focus op het verhelpen van de klachten, maar natuurlijk ook op het voorkomen van de terugkeer van de klacht. Ik heb sindsdien geen klachten ervaren. Als ik wel weer klachten krijg neem ik sowieso weer contact op met deze praktijk. Ik ben namelijk zeer tevreden!

Bekijk de website of neem direct contact op

Bent u benieuwd naar wat de fysiotherapeuten voor u kunnen betekenen? Neem dan eens contact met ze op of maak direct een afspraak voor een behandeling. De medewerkers van het gezondheidscentrum zorgen er graag voor dat u weer compleet zonder klachten door het leven kunt. De behandelmogelijkheden zijn eindeloos! Bekijk de website van deze praktijk en bekijk de mogelijkheden.

http://www.fysiotherapiezeistwest.nl/