2Binsite Artikel Website
Image default
Entertainment

De leukste vakantiebestemmingen van 2023

Begint het bij jou ook al te kriebelen? De vraag: “Waar wil ik heen op vakantie in 2023?” zien we steeds vaker terugkomen. En terecht, want het einde van het jaar is namelijk al in zicht. Wij weten als geen ander hoe moeilijk het soms kan zijn om de juiste vakantiebestemming te kiezen. Daarom vertellen we in deze blog de leukste vakantiebestemmingen van 2023! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder. 

Avontuurlijke vakantie

We zien dat de avontuurlijke tripjes steeds populairder worden. Sterker nog, zo’n trip naar de wildernis is nog nooit zo populair geweest! Houd alleen wel rekening met het feit dat zo’n reis naar de wildernis niet lijkt op je zon-zee-strand vakantie in de zomer. Wij raden het daarom ook altijd aan om niet meteen alleen erop uit te gaan, maar eerst een bushcraft cursus te volgen. Tijdens zo’n cursus leer je alle ins en outs omtrent survivallen en ga je met een grote groep samen op reis. Hoe vet is dat?! 

Aruba

Maar wil je gewoon echt even tot rust komen en volledig kunnen ontspannen? Dan is Aruba de juiste bestemming voor jou! Aruba is populairder dan ooit en dat is natuurlijk niet zomaar. Naast de geweldige stranden, de ontspannende Caribische vice en prachtige resorts, is er ook steeds meer aandacht voor duurzaamheid en actieve excursies. De mogelijkheden zijn enorm. Wat dacht je bijvoorbeeld van een street art tour in Sint Nicolas of een hike naar de top van de vulkanische Hooiberg? Ben je helemaal niet toe aan actie? Dan is het gewoon tijd voor een heerlijke cocktail op één van de prachtige stranden. 

Safari 

Ben je toe aan een reis die je nooit meer gaat vergeten? Dan is het de hoogste tijd om een van de beste safari plekjes ter wereld te bezoeken, namelijk Kenia. Kenia is gelegen aan de kust in Oost-Afrika en staat bekend om de prachtig, gigantische savannes vol met wilde dieren. Het Hell’s Gate National Park is dan ook gebruikt door veel films. 

Het land wordt gedomineerd door de Big 5, namelijk de; olifanten, leeuwen, nijlpaarden, buffalo’s en luipaarden. Maar er is nog veel meer! Een ervaring die je in ieder geval nooit meer gaat vergeten. 

Oludeniz 

Een plek dat je echt met je eigen ogen moet zien om te geloven hoe ontzettend mooi het is. Wanneer je alleen een afbeelding van Oludeniz ziet zou je niet raden dat het een plek is in Turkije, maar eerder aan een plek als Bali. Het bergachtige binnenland is groen gekleurd en de lagoon die je hier in het midden vindt geeft het echt een sprookjesachtige sfeer. Daarnaast is het klimaat bijna altijd perfect om het hele jaar van lekkere warme temperaturen te genieten!