2Binsite Artikel Website
Image default
Electronica en Computers

Welke Playstation 4 moet ik kopen?

Dat de Playstation één van de beste game consoles is, is voor niemand een geheim. De PS4 is dan nog altijd erg gewild. Alhoewel de PS5 tegenwoordig al op de markt is, zijn de PS4’s nog steeds harstikke sterke consoles. Het is dus helemaal niet zo gek dat er nog elke dag zowel nieuwe als tweedehandse playstations 4 over de toonbank gaan. Er bestaan 3 modellen van de PS4 , elke met zijn eigen prijs, voordelen, nadelen, kenmerken en eigenschappen. Wil jij een playstation 4 kopen, maar twijfel je over welke ps4 je wilt kopen? In dit artikel leggen wij je alles uit wat je wilt weten. Welke PS4 zijn er allemaal? Wat zijn de verschillen en ben je beter uit met een nieuwe PS 4 of een PS4 tweedehands? Wij leggen het je uit! Lees je mee?

Welke Play stations 4 zijn er op dit moment?

De Play station 4 kent in totaal 3 verschillende soorten uitvoeringen. Zo zijn er de volgende soorten ps4:

  1. De standaard Playstation 4
  2. De Playstation 4 Slim
  3. De Playstation 4 Pro

Alle uitvoeringen van de PS4 zijn dezelfde console-generatie. Je kunt daarom op alle drie de uitvoeringen precies dezelfde games spelen. Wel zijn er andere verschillen tussen deze uitvoeringen. Daarover vertellen we je in de alinea hieronder meer over.

Dit zijn de verschillen tussen de PS4, Slim en Pro

De drie verschillende uitvoeringen kennen natuurlijk ook daadwerkelijk verschillen, zowel in het uiterlijk als in de technische aspecten. Zo kan de PS 4 Pro 4K beeld generen. In veel games is er een klein grafisch verschil te merken tussen de PS4 standaard en de PS4 Slim.

Nieuw of tweedehands, wat is beter?

Nu vraag je je natuurlijk af of je een nieuwe playstation 4 moet kopen of dat je ook prima vooruit kan met een tweedehands PS4. Dat ligt echter geheel aan de conditie van de tweedehands PS4. Wil je een PS4 kopen die gebruikt is, maar nog steeds in topconditie verkeerd? Kijk dan eens op de website van Aslan Gaming.

Gerelateerde artikelen

Verlengsnoer 25 meter

Edit4u uit Zoetermeer

De printer

Een GPS tracker voor een website

Optoma Beamer – Waarom zijn Optoma beamers goed?

iPhone 5 verkopen