2Binsite Artikel Website
Image default
Electronica en Computers

De verloren glorie van een horloge

Het horloge, het decoratiestuk om je pols wat altijd ook nog een andere handige functie had: kijken hoelaat het is. Tegenwoordig gebruiken mensen daar eerder hun telefoon voor. Daar blijft het vaak niet bij. Vervolgtens gaan ze kijken of ze een nieuw berichtje hebben, hoeveel likes hun nieuwe instagram foto’s hebben en zo kunnen we wel even doorgaan. Echter is dit helemaal niet sociaal. Veel mensen zien dit als asociaal gedrag, wat volkomen begrijpelijk is. Je zou maar net in een persoonlijk gesprek zitten of gewoon samen een avondje willen doorbrengen. Dan lijkt het bijna alsof je ongeintresseerd bent of de ander helemaal niet interessant is.

Modieus

Naast het praktische aspect heeft een horloge ook een modieuze kant. Op je kantoorbaan zal je je enigzins aan een bepaalde dresscode moeten houden, maar met een horloge kan je het zo gek maken als je zelf wilt, Iets in felle kleuren, een subtiel klein klokje of een gigantische klok om je pols, het kan allemaal. Van een telefoon heb je er waarschijnlijk maar een en die zal ook vrijwel altijd je outfit matchen, maar met horloges kun je eindeloos combineren om ook je look compleet te maken. Uiteindelijk kan het een onderdeel van je identiteit worden. Het is iets dat jij mooi vind en daarom bij jou hoort. Dit is van toepassing op mannen en vrouwen. Een horloge is een accessoire dat bij iedereen past en het zorgt er ook voor dat je er goed verzorgt uitziet. Je hebt de moeite genomen om jezelf er goed uit te laten zien.

De mogelijkheden combineren

Wil je graag het praktische van een horloge, maar ook die extra informatie van een telefoon? Dan is kan je nog wel een apple watch overwegen. Dit is een horloge die je kan syncen met je mobiel. Via het scherm zie je dus wanneer je bijvoorbeeld een berichtje binnen krijgt. Voel je dan vooral niet verplicht om de heletijd naar je pols te staren. Het leuke aan deze Apple Watch is dat je hem net zoals een gewoon horloge aan je eigen stijl kan aanpassen. De bandjes van dit horloge zijn namelijk vervangbaar en er zijn een heleboel Apple watch bandjes verkrijgbaar. Fel groene plastic bandje? of toch het zakelijke leren bandje? The sky is the limit. Kijk voor alle mogelijkheden op www.watchbandjes-shop.nl