2Binsite Artikel Website
Image default
Dienstverlening

Verhuizen naar Heuvelland?

Ben je van plan om een nieuwe woning te zoeken en wil je dit liefst in Heuvelland of in de buurt van Heuvelland? Dan zou je het best op zoek gaan naar een makelaar in Heuvelland. Een makelaar kan je met ervaring helpen zoeken naar jouw ideale woning.

Met een makelaar heb je al een hoop minder zorgen tijdens je zoektocht en tijdens de aankoop van je nieuwe woning.

Waarom een makelaar?

Met een makelaar samenwerken om je nieuwe woning te vinden heeft een tal van voordelen voor jouw. Eén van die voordelen is dat een makelaar meerdere connecties dan jouw heeft dus sneller en makkelijker een woning zou kunnen vinden dan dat  jij dit in je eentje moet doen.

Een makelaar heeft natuurlijk ook meer kennis en meer ervaring binnen de vastgoedmarkt. Zij kennen de markt veel beter dan jou en weten meteen welke attesten en certificaten nodig zijn.

Een makelaar inhuren zal voor jou ook zeker meer zekerheid bieden tijdens de prijsbepaling, iedereen heeft een budget en hij houdt hier rekening mee.

Tarieven makelaars

De tarieven van makelaars kunnen verschillen van makelaar tot makelaar. Bijna alle makelaars rekenen diverse tarieven voor hun diensten. De meeste makelaars passen een courtage tussen de 1 en 2,5% toe en dit van de verkoopsom van het huis. De meeste aankoopmakelaars werken met een vast tarief dat ongeveer varieert tussen €1000 en €5000. Als je langs gaat bij een makelaar in Heuvelland kun je altijd vragen voor de tarieven.

Intrekkingskosten

Let wel op, de meeste makelaars rekenen ook intrekkingskosten aan. Bijvoorbeeld als je de opdracht tot aan- of verkoop besluit in te trekken is het mogelijk dat de makelaar extra kosten kan aanrekenen. Je kan het best eerst controleren wat je opdracht tot dienstverlening hierover zegt. Niet alle makelaarskantoren rekenen intrekkingskosten als dit het geval is dan kun je spreken van het no cure, no pay principe.

Als er opstartkosten of advertentiekosten zijn die de makelaar heeft opgemaakt dan moet je deze in de meeste gevallen wél betalen.

https://www.boon-vastgoed.nl/

Gerelateerde artikelen

Pasen vieren met het gezin? Van der Valk!

Wat doet een afvalcontainer?

De eerste verdieping voor persoonlijke groei en ontwikkeling

Een vervormde boodschap opnieuw overwegen

Personeelsadviseur Simpra

Witgoed reparatie Etten-Leur