2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Theorie RV1 via een unieke lesmethode van één dag

Snelle, effectieve cursus voor uw theorie RV1

Wilt u in één dag slagen voor uw vrachtwagen theorie RV1? NuVrachtwagen geeft tijdens de lesdag veel persoonlijke aandacht en brengt de stof op een overzichtelijke manier over. Als u op tijd aanwezig bent op de cursusdag en goed oplet, dan slaagt u door de goede voorbereiding zeker voor het examen. U leert met behulp van de docent de theorie goed te begrijpen, waardoor u uw tijd efficiënt gebruikt.

RV1 theorie examen doen zonder studie uit boeken

Veel mensen zien op tegen urenlange studie via boeken. Met de begeleiding voor theorie RV1 door NuVrachtwagen hoeft u geen boek open te slaan. U leert tijdens de les alles wat u moet weten voor het examen. Na de les weet u wat u nodig heeft om als chauffeur kwaliteit te leveren en kent u alle regels. Van de 65 meerkeuze- en open vragen die u tijdens het examen krijgt, moet u er 52 goed beantwoorden. Een positieve uitslag geldt voor twee jaar. Er zijn nog twee onderdelen voor het rijbewijs C: V2C en V3C. Na afronding van alle drie de onderdelen mag u praktijklessen gaan volgen.

Code 95 halen in verband met verplichte nascholing

Ook code 95 halen – voor het behouden van de vakbekwaamheid – is via NuVrachtwagen heel eenvoudig. Deze cursus start met een e-cursus die u thuis doet en waarvoor u zelf stof oefent. Binnen twee weken krijgt u dan de eerste praktijkles. Door de voorbereiding thuis hoeft u maar een klein aantal uren in de klas door te brengen en ontvangt u na het behalen van de cursus meteen een certificaat. U bent wettelijk verplicht om 35 uur nascholing te volgen in vijf jaar tijd. Na vijf jaar volgt u opnieuw een nascholingstraject.

Bij NuVrachtwagen haalt u uw theorie RV1 in een snel tempo, zonder dat de kwaliteit eronder lijdt. Sterker nog, uw belang staat altijd voorop en het uitgangspunt is dat u wordt opgeleid tot een vakbekwame chauffeur. Deze cursusaanbieder heeft het hoogste slagingspercentage in Nederland, dankzij de ervaren docenten. Zij geven een duidelijke uitleg en zetten alles op alles om u goed te begeleiden!

https://nuvrachtwagen.nl/rv1-examen/