2Binsite Artikel Website
Image default
Dienstverlening

Schoonmaakbedrijf Rotterdam

Altijd opzoek naar een goede en effectieve schoonmaakbedrijf in rotterdam? Dan is RS Cleaning een van de toonaangevende bedrijven, die u kan helpen met uw schoonmaakwerkzaamheden.

U kunt bij RS Cleaning voor werkelijk alles terecht! Bijvoorbeeld voor de complete reiniging na een verhuizing, verbouwing of oplevering van een nieuw pand. Denk hierbij aan behang verwijderen, tapijtreiniging, puinruimen en kristalliseren van marmer.

Binnen een paar stappen kan deze schoonmaakbedrijf in rotterdam ook u helpen met de werkzaamheden en activiteiten. Ook reinigen we onder andere vloeren, muren, plafonds, portieken, galerijen, trappenhuizen en gevels met of zonder hoogwerker. Tevens zijn we gespecialiseerd in de vloercoating van bijvoorbeeld toiletten, galerijen, entrees en bedrijfshallen.

Wenst u in uw kantoor dagelijkse/periodieke schoonmaak of complete reiniging na een verhuizing of oplevering van een nieuw pand? U kunt bij ons voor werkelijk alle schoonmaakdiensten terecht!

Als introductie-actie vullen wij bij het afsluiten van een jaarcontract het eerste jaar uw WC-papier GRATIS* (bij normaal verbruik) aan!

Meer informatie?

Bovenaan deze pagina op kunt u via de navigatie meer informatie / voorbeelden vinden over al onze diensten of neem direct contact met ons op voor een kennismakingsgesprek en/of vrijblijvende prijsopgave.

Perfecte vloerreiniging en onderhoud tijdens dezelfde behandeling met ons unieke Floor-System. Geen toevoeging van reinigingsmiddelen door het gebruik van diamantschijven! Een duidelijke tijd- en kostenbesparing in vergelijking met traditionele methodes. U heeft altijd een representatieve vloer die ook in topconditie is. Het vloeroppervlak wordt gesloten en is daardoor moeilijk doordringbaar voor vuil en vloeistoffen.

Vloeren die bijvoorbeeld door chemicaliën zijn aangetast, knappen we op en maken we krasvrij. Uw vloer krijgt de originele kleur en glans terug en wordt niet glad. Met veel succes reinigen en behandelen we dagelijks vloeren van leisteen, basalt, kunststeen, marmer, zandsteen, graniet, terrazzo, gietasfalt, etc.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw activiteiten? Laat het ons weten en wij komen graag bij u langs voor een beoordeling en een prijsopgave.

Tips!

Heeft u geen behoeft aan onze diensten maar weet u wel waar wij onze diensten kunnen aanbieden? Vul hieronder zijn / haar gegevens in en wij belonen graag uw inbreng.