2Binsite Artikel Website
Image default
Gezondheid

Als je besluit je zwangerschap af te breken

Een zwangerschap is niet altijd gepland of gewenst. Maar als je besluit om de zwangerschap af te breken, dan wil je wel dat de behandeling door deskundige artsen wordt uitgevoerd. Gelukkig ben je bij Beahuis & Bloemenhovekliniek in goede handen.

Deskundige hulp bij zwangerschapsafbreking Als je ongewenst zwanger bent, zit je vaak met veel vragen. Want wat kun je doen als je over tijd bent? En is er een wachttijd om een abortusbehandeling te ondergaan? Op de website van Bloemenhovekliniek vind je alle antwoorden op deze vragen zodat je in de veilige omgeving van je eigen huis al wat vooronderzoek kunt doen. Kies je ervoor om de behandeling te ondergaan, dan ben je bij Bloemenhove aan het juiste adres. Onze abortuskliniek is gespecialiseerd in zwangerschapsafbreking in het eerste en tweede trimester. In onze kliniek werken alleen deskundige artsen en verplegers die veel ervaring hebben in het begeleiden van ongewenst zwangere vrouwen. Zij kunnen je vertellen wat de mogelijkheden zijn zodat je snel met de betreffende behandeling kunt starten.

De zwangerschap beëindigen met een abortuspil Vrouwen die korter dan acht weken zwanger zijn, kunnen de zwangerschap af te breken met een zogenaamde abortuspil. Deze behandeling bestaat uit twee verschillende medicijnen. Het eerste medicijn (de abortuspil Mifegyne) zorgt ervoor dat de zwangerschap zich niet verder ontwikkelt. Je slikt deze pil in de kliniek zelf, waar het deskundige team van artsen en verplegers meteen voor je klaarstaat. Het tweede tablet dat bij de behandeling hoort, veroorzaakt een bloeding waardoor je de zwangerschapsresten verliest. Dit tweede medicijn krijg je mee naar huis zodat je het twee dagen later zelf vaginaal in kunt brengen. Natuurlijk zorgen de artsen van Bloemenhove ook voor een goede nazorg zodat je zeker weet dat alles goed is gegaan.

Ben jij ongewenst zwanger? Maak dan een afspraak bij kliniek Bloemenhove. Ons ervaren team van specialisten zorgt er altijd voor dat de behandeling goed en veilig verloopt.

http://www.bloemenhove.nl/