2Binsite Artikel Website
Image default
Dienstverlening

Op zoek naar een dierentandarts

Ik ben op zoek naar een dierentandarts omdat ik een kat heb die last heeft van zijn kaken heb ik het idee en ik denk ook dat er iets mis is met zijn tanden. Alleen heb ik geen idee of er een soort arts is die gespecialiseerd is in het gebit van (huis)dieren. Ik ben daarom op zoek gegaan naar een dierentandarts en ik denk dat ik de juiste praktijk heb gevonden. Mocht je meer willen weten over hoe alles te werk is gegaan lees dat dan verder hier in dit blogje.

 

Googelen op dierentandarts

Ik ben gaan zoeken op dierentandarts en dit deed ik natuurlijk via Google. Tegenwoordig is dat de meest makkelijke oplossing en daarom heb ik er voor gekozen om dat nu weer te gaan doen. Ik kwam op zich erg veel praktijken tegen dus ik wist in ieder geval zeker dat er serieus bedrijven of praktijken bestonden die zichzelf ‘dierentandarts’ noemen. Ik kwam ook uit op een website waarvan de praktijk dicht bij mij in de buurt zat. Namelijk dierentandheelkunde Paul Theuns. Ik heb ook meteen contact gezocht met die praktijk met de vraag of die even mijn kat wilt checken. De kat van mij miauwt namelijk erg vaak en hij krijgt zijn bek niet ver genoeg over. Daarom wil ik graag dat iemand er even naar kijkt en ik denk dat dierentandheelkunde Paul Theuns daar het beste naar kan kijken.

 

Dierentandheelkunde Paul Theuns

Dierentandheelkunde Paul Theuns ontving mij zeer vriendelijk bij zijn praktijk en begroette ook heel grappig mijn kat. Er hing een goede sfeer in de praktijk dus ik vond het ook erg fijn dat ik daar zo makkelijk terecht kon. Eenmaal in de ‘behandelkamer’ wist de dierentandarts vrijwel meteen wat er aan de hand was en heeft een paar medicijnen meegegeven die ik moet oplossen in het drinken, aangezien eten wat lastig gaat. Ik wil iedereen dierentandheelkunde Paul Theuns aanbevelen als je met een (huis)dier zit met gebitsproblemen. Het bedrijf beschikt over goed personeel en goede service.