2Binsite Artikel Website
Image default
Dienstverlening

Op zoek naar een ruitersportwinkel

Ik en mijn vriendinnen hebben een probleem. We doen binnenkort mee aan een wedstrijd met onze mooie paarden. We willen voor de dag komen alleen hebben we voor ons zelf ingeschreven team geen mooie showdekens voor onze paarden. We zijn dus op zoek naar een ruitersportwinkel die mooie showdekens verkoopt voor onze paarden. We zijn nu ongeveer 3 jaar bezig met paardrijden en we gaan nu onze eerste wedstrijd als team rijden. Ik en mijn drie vriendinnen vormen een team van 4. Het is een groot toernooi in Almere. We willen wel een goede indruk maken en de presentatie hoort daar ook bij. We vinden het eigenlijk best wel spannend want alles moet goed gaan om ervoor te zorgen dat we kans maken op de titel.

 

De juiste ruitersportwinkel

We speurde dus het internet af naar een goede paardensportwinkel. Na een flinke zoektocht kwamen we uit bij een website met de naam paardengruiter.nl. We keken rond en dit zag er uit als een betrouwbare site waar de mensen goede spullen verkochten en wel verstand van zaken hadden. We besloten om hier onze showdekens te kopen want we vonden na 10 minuten zoeken al mooie dekens waarvan we dachten ja dat is de juiste. Alles was makkelijk te bestellen en was ruim op tijd voor de wedstrijd binnen.

 

De wedstrijd

De grote dag was aangebroken, de wedstrijd ging beginnen. We maakte meteen een goede indruk met onze showdekens van de ruitersportwinkel waar we het hadden besteld. De wedstrijd ging erg goed, we hadden het ontzettend naar ons zin en op een paar foutjes na ging alles perfect. Die foutjes werden ons wel fataal maar toch gingen we naar huis met een mooie bronzen plak. Het was een fantastische dag mede ook door de prachtige showdekens van onze paarden. Bedankt paardengruiter.nl