2Binsite Artikel Website
Image default
Dienstverlening

Meterkast vervangen Elektricien Rotterdam

METERKAST VERVANGEN

Een meterkast dient periodiek gecontroleerd te worden.  Zo weet u zeker dat uw meterkast naar behoren werkt. Conform de laatste veiligheidseisen en regels kunnen wij uw meterkast vervangen of uitbreiden. Het Nederlands Normalisatie Instituut adviseert om een professionele elektricien in te schakelen bij het vervangen van uw meterkast. Elektricien Rotterdam kan u hierbij tot dienst zijn!

Het belangrijkste deel van de elektrotechnische installatie is de meterkast. Het is daarom van cruciaal belang dat deze conform de installatie normen van NEN1010 is geïnstalleerd. Om overbelastingen en piekspanning in de elektrotechnische installatie te voorkomen is het belangrijk dat de groepen in de meterkast goed verdeeld worden. Elektricien Rotterdam kan uw meterkast of groepenkast vervangen of uitbreiden voor een laag bedrag. Wij kunnen ook gelijk uw meterkast certificeren, ook wel de NEN1010 woninginspectie genoemd.  

Bij elektricien Rotterdam kunt u terecht voor al uw elektra klussen. Wij gaan vakkundig te werk en zijn erkend. Dankzij jarenlange ervaring en de juiste kennis kunnen wij helpen met ieder elektra klus.  Heeft u een elektra klus en zoekt u hulp? Neem dan nu contact op met Elektricien Rotterdam. Gevestigd op de Madeliefstraat 9, 3083 TA Rotterdam. Tel: 085 – 019 7185.

 

STOPCONTACT VERVANGEN

De meeste woningen hebben steeds meer stopcontacten. Dit komt omdat er steeds meer elektrische apparatuur is dat aangesloten moet worden. Het is mogelijk dat uw woning onvoldoende stopcontacten heeft of dat het na een verbouwing op een onhandig plek gevestigd is.

Elektricien Rotterdam kan uw stopcontact vervangen of een nieuwe aanleggen.  Het aansluiten of vervangen van een stopcontact klinkt niet erg lastig, maar toch is het in realiteit heel anders.  De stopcontacten moeten wel veilig en goed aangesloten worden. Anders heb je er niks aan. Het is daarom niet verstandig om dit zelf te doen. Schakel een van onze ervaren elektriciens in om deze klus voor u uit te voeren. Zo bent u gegarandeerd van een goed werkende en veilige stopcontact. De storingsdienst is 24/7 bereikbaar. Adres: Madeliefstraat 9, 3083 TA Rotterdam. Tel: 085 – 019 7185

https://www.elektricienrotterdam.nu/meterkast-vervangen/