2Binsite Artikel Website
Image default
Dienstverlening

De wasserij in Rotterdam voor al uw waardevolle textiel

Wilt u uw speciale feestkleding professioneel laten reinigen? Dan zoekt u een wasserij die gespecialiseerd is in het reinigen van waardevol textiel. Zo’n wasserij in Rotterdam is Easy Wash. Zo is deze wasserij gespecialiseerd in het reinigen van leer, suède en kasjmier. Ook voor het grondig reinigen van dekbedden kunt u hier terecht. Dan ligt u weer snel in een lekker fris bed. Ook uw kostuums kunt u hier laten reinigen. Wanneer u bijvoorbeeld voor uw werk iedere dag een kostuum draagt, is het belangrijk dat dit er netjes uitziet. U wilt natuurlijk representatief voor de dag komen bij klanten en zakenrelaties. Dit kan gelukkig dankzij de service van Easy Wash, dé wasserij in Rotterdam.

Kies uit de verschillende mogelijkheden om uw textiel te wassen

Bij Easy Wash heeft u de keuze uit diverse opties wanneer u uw kleding of ander textiel wilt laten reinigen. Dit kunt u zelf doen met de wasmachines in de selfservice. Hier wast u uw kleding met de nieuwste apparatuur van het bekende merk Miele. Deze wasmachines zijn voorzien van soft care trommels, zodat uw textiel minder snel slijt. Ook wordt uw was extra schoon in deze machines,. En dat met minder waterverbruik dan  de meeste andere wasmachines. Het gaat ook nog eens supersnel! Het wassen duurt minder dan drie kwartier en wanneer u uw was ook nog wilt drogen, kan dit in twaalf minuten. Op de grote vouwtafels heeft u vervolgens voldoende ruimte om uw was op te vouwen. Wilt u het uzelf nog gemakkelijker maken? Maak dan gebruik van de fullservice.

Uw wasgoed eenvoudig weer schoon, droog en gestreken

Heeft u er een hekel aan om steeds weer de was te moeten doen? Telkens de was in de wasmachine proppen en stoeien met het wasrek om het op te zetten? Dan komt het vervelende klusje om de was op te hangen. En dan het ergste: het vouwen of strijken van de was. Dat kan veel gemakkelijker! Breng uw wasgoed gewoon naar Easy Wash, dé wasserij in Rotterdam. Deze professionele wasserette is elke dag open van ’s ochtends vroeg tot in de avond, zodat u altijd eenvoudig uw was kunt doen.

https://www.easywash-wasserij.nl

Gerelateerde artikelen

Mediator Barneveld

5 Belangrijke punten over Identity Acces Management

Hovenier Alkmaar nodig!

Het renoveren van een trap

Opslagruimte Veenendaal gezocht

Autobedrijf Bennekom