2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Wil je jouw auto ramen laten blinderen?

Vind je het vervelend dat iedereen bij jou in de auto zomaar naar binnen kan kijken? Stel je wat meer privacy wel op prijs? Of wil je jouw auto ramen laten blinderen vanuit een estetisch oogpunt? Wat jouw reden ook is, bij Blindeer Koning ben je aan het juiste adres. Wij zijn dé expert in het blinderen van ramen en doen dit tegen zeer scherpe prijzen. Voor het blinderen van de ramen gebruiken we folies van hoogwaardige kwaliteit. Deze zijn erg goed bestand tegen krassen en tevens verkrijgbaar in verschillende soorten tinten. Meer weten? Bezoek dan onze website voor meer informatie!

Je ramen laten blinderen door Blindeer Koning

Blindeer Koning is een jonge organisatie dat werkt met een team van echte vakmannen, die allen over ruimschootse ervaring beschikken. Wij maken enkel gebruik van raamfolie van de beste merken bij het ramen blinderen. Zo kunnen wij jou kwaliteit garanderen. Die kwaliteit willen we jou ook garanderen door je levenslange garantie aan te bieden als wij jouw autoramen blinderen. Wij zijn erg flexibel en werken snel. Vaak kun je op dezelfde dag nog bij ons terecht, en is het blinderen van de ramen al klaar terwijl je wacht. Wij werken in eigen beheer en kunnen daarom voordelige tarieven aanbieden. Maak dus gelijk een afspraak!

Waarom ramen blinderen?

Het blinderen van ramen brengt allerlei voordelen met zich mee. Je verwacht het misschien niet, maar het verhoogt ook jouw veiligheid. Het folie heeft als bijkomend voordeel namelijk dat het raam niet versplintert bij een aanrijding. Daardoor blijft de ruit een geheel. Andere voordelen omvatten:

  • Wegens het reducerende effect heb je minder airco nodig en kun je op brandstof besparen;
  • Je auto ziet er beter uit;
  • Geen zichtirritaties bij laagstaande zon;
  • Omdat potentiële dieven niet meer naar binnen kunnen kijken is de kans op diefstal lager;
  • Minder zonnestralen die de auto binnenkomen, waardoor het interieur langer goed blijft;
  • Bescherming van uw huid tegen uv-straling.

Maak gelijk een afspraak!

Een afspraak maken voor het blinderen van je ramen? Vul dan het online contactformulier in of neem telefonisch contact op door te bellen of een whats-app te sturen naar 06 21 886 624.

https://blindeerkoning.nl