2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Pinautomaat kopen?

Pinautomaat kopen?

Wilt u een pinautomaat kopen zodat uw klanten contactloos bij u kunnen afrekenen? Een pinautomaat kopen zorgt voor veiligheid voor zowel u als uw klanten, en het is ook nog eens ontzettend handig! Bij Pintip kunt u diverse pinautomaten kopen en zelfs pinautomaten huren! Pintip kan u ook bijstaan bij al het regelwerk rondom de aanschaf van een pinautomaat. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Wanneer u telefonisch of online uw wensen doorgeeft, wordt alles van begin tot eind door Pintip voor u geregeld. U wordt geadviseerd over de beste apparaatkeuze, het administratieve werk met uw bank wordt verzorgd en de pinautomaat wordt bij u ingesteld. Ideaal!

Een pinautomaat kopen: voor wie geschikt?

Wilt u een pinautomaat kopen die u jaren kunt gebruiken, dan is dit voordeliger dan een pinautomaat huren. Bij Pintip kunt u vaste- en mobiele pinautomaten kopen van hoogwaardige kwaliteit, zoals pinautomaten van de bekende merken ATOS en CCV. De pinautomaten van Pintip zijn geschikt voor winkels, taxi’s, horecagelegenheden, supermarkten, hotels en bezorgdiensten aan huis.

Waarom een pinautomaat kopen bij Pintip?

Pintip heeft een klantbeoordeling van 9,1! Waar zijn zij dan zo enthousiast over? Wanneer u een storing heeft, is Pintip 7 dagen per week te bereiken via de helpdesk. Kan de storing niet worden opgelost? Dan krijgt u meteen een vervangende pinautomaat. Al het administratieve werk rondom uw pinautomaat wordt voor u geregeld, en bij ontvangst van de pinautomaat kunt u deze direct gebruiken. Heeft u een transactie? Dan staat deze binnen 24 uur op uw eigen rekening. Een pinautomaat regelt u soepel en snel bij Pintip.nl!

Direct een pinautomaat kopen

Koop direct een pinautomaat bij Pintip en ontdek uw voordelen! Heeft u nog vragen? Schroom niet om contact op te nemen met Pintip!

https://www.pintip.nl/