2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Wat hang jij aan de muur?

Tegenwoordig zijn er zulke leuke stylingtips. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Daarom hier wat ideeën voor het mooi maken van een nog lege muur, zodat je het weer een beetje helder krijgt.

Klaar voor de start?

Schilderij

Tja cliché is het wel, maar het is gewoon nog steeds een mooie oplossing. Als je iets aan de muur hebt klinkt bovendien de kamer ook minder hol. Dat maakt alles net wat huiselijker.

Houd je van kunst? Dan is dit natuurlijk dé kans om jouw smaak te laten zien!

Houten wandpanelen

Is voor jou de sfeer erg belangrijk en hou je van een rustieke ambiance? Dan zijn houten wandpanelen waarschijnlijk meer aan jou besteed. Met houten wandpanelen krijgt jouw wand een mooie warme sfeer.

Laat de muur verven

Het is natuurlijk een optie om een mooie muurschildering te laten plaatsen. Dat kan prachtig staan. Met name in een kinderkamer kan je helemaal losgaan. Bevalt het niet? Dan kun je het altijd weer laten over schilderen. Dat kun je trouwens ook zelf doen.  Daarmee kom ik natuurlijk ook meteen op een tip: je kunt als je een beetje creatief bent, misschien wel zelf iets moois op de muur schilderen.

Een plankje met een plantje

Ja een plankje met een leuk plantje is natuurlijk ook leuk. Of met wat boeken, dat kan natuurlijk ook. Het is maar net wat jij wilt. Het hangt wel een beetje af van de ruimte of een plankje een goed plan is. Zou iemand hier zijn hoofd aan kunnen stoten?

Fotolijst

De laatste alweer… Het schilderij was al benoemd, maar mooie foto’s in een lijstje kunnen natuurlijk ook. Je kunt daarbij kiezen uit vele soorten en maten fotolijsten. Met één foto of met meerdere foto’s. Je kunt hier zelfs helemaal jouw eigen persoonlijke wall of fame van maken. Kortom, de keuze is reuze.

https://wandpanelenhout.nl/

Gerelateerde artikelen

Hoog Sensitief persoon

Dé makelaar in Amsterdam – Finsens Makelaardij

Je eigen schoenen verven

Kamersteiger kopen: wat maakt het zo makkelijk?

Een Computerkast Uitkiezen | Moonen Import Export

Ontdek hoe een slot werkt door je te verdiepen in de lockpick sport!