2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Ride & Shine: zorgvuldig polijsten van uw auto

De beste materialen en apparatuur voor polijsten auto

Internationale bekendheid heeft Ride & Shine inmiddels verworven. Het polijsten van auto’s en het aanbrengen van een paint protection film is al bij talloze exclusieve autoliefhebbers binnen en buiten Europa in de smaak gevallen. Laat ook de krassen en oneffenheden uit uw lak verwijderen door Ride & Shine High End Car Detailing. Uw auto wordt weer spiegelglad en glimt alsof deze weer nieuw is!

Specialist in het polijsten van auto’s

Heeft u geen schade, maar denkt u erover om uw auto opnieuw te laten spuiten voor een krasvrij resultaat? Ride & Shine heeft talloze mogelijkheden om uw auto weer te laten glanzen en krassen uit de lak te verwijderen. Hiervoor heeft het team van Serge Langendoen een hoogwaardige polijstmachine en de beste producten voor polijsten auto. De medewerkers zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van detailing en weten precies hoe ze een kleine hoeveelheid blanke lak moeten weghalen. Moeilijk te bereiken plekken worden bovendien met de hand gepolijst. Met lakbescherming wordt het resultaat duurzaam gemaakt.

Auto detail services

Ride & Shine biedt verschillende auto detail behandelingen. Dit bedrijf kan uw auto met de hand wassen en daarnaast de binnenzijde van uw auto geheel reinigen. Ook leer kan op de juiste manier behandeld worden. Gaat u voor een prestige detailbehandeling, dan zetten de medewerkers een geweldige prestatie neer en maken zij uw auto zo mooi mogelijk. Ook een nieuwe auto kunt u in zijn geheel laten behandelen door middel van een lakcoating. Wilt u ten slotte een verfrissing van de lak van uw auto, dan is ook een waxbehandeling mogelijk, die uw auto weer laat glanzen.

De werkplaats van Ride & Shine vormt een veilige omgeving voor de auto waar u zo veel om geeft. U kunt uw kostbare bezit dus gerust achterlaten bij Serge en zijn team. Ride & Shine werkt alleen op afspraak en kan uw auto zo 100% aandacht geven. Kom langs om onder het genot van koffie of een drankje te bespreken wat het polijsten van uw auto inhoudt!

Gerelateerde artikelen

Wat doet een scheidingsmediator

Dit is waarom u leren jassen nodig hebt en u er eentje wilt kopen

Schilderij professioneel laten ophangen

Waarom iedere man een zwemshort in zijn garderobe moet hebben

6 Loodgietersklusjes waarbij ANO BV u kan helpen

Blauwe krijtverf: rustgevend & stoer!