2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Wasbare luiers van Billie Wonder

Wasbare luiers

Heb je een kindje en kom je om in de wegwerpluiers? Of misschien ben je wel mommy to be en ben je je aan het inlezen over wat het beste is voor je kindje? Dan komt het onderwerp luiers natuurlijk ook aan bod. Veel mensen gebruiken de ‘normale’ luiers die iedereen wel kent. De bekende wegwerpluiers die verkrijgbaar zijn in de meeste supermarkten en drogisterijen. Wat nou als ik je zou vertellen dat er een betere optie is?! Wasbare luiers! En nee, die zijn niet vies of ouderwets. Vandaag vertel ik je meer! Over hoe het werkt en over de voordelen die deze luiers met zich meebrengen.

Hoe werkt het?

Maar hoe werken wasbare luiers eigenlijk? Je trekt hem aan bij je kindje als een wegwerpluier. Het is gewoon een vrolijk broekje. Het verschonen van je kindje is heel gemakkelijk! Heeft je kleintje geplast? Dan gaat de luier gewoon in de luieremmer. Als je kindje gepoept heeft, kieper je die luier eerst leeg in het toilet. Daarna gooi je die ook in de luieremmer! Het is dus heel gemakkelijk! Het enige verschil is dat je de wasbare luiers was en ze daarna opnieuw gebruikt. Een wegwerpluier gebruik je maar één keer en gooi je daarna meteen weg. Slecht voor het milieu en slecht voor de portemonnee!

Tal van voordelen

Wasbare luiers zijn een goede keuze, zowel voor je kindje als voor het milieu en je portemonnee. Daarnaast brengen deze broekjes in allerlei kleurtjes en prints nog meer voordelen met zich mee. Je bent vast benieuwd naar deze voordelen? Ik zal je niet langer in spanning houden. De voordelen lees je hier onder!

  • In de luiers zijn geen chemicaliën verwerkt;
  • Je bespaart ruim 9000 kilo afval per kind;
  • Je kleintje is eerder zindelijk;
  • Je bespaart veel geld. Dat is toch mooi meegenomen, nietwaar?

Shop de wasbare luiers in de shop!

Hebben we je kunnen overtuigen van de voordelen van deze luiers? Je shopt ze in de webshop van Billie Wonder. Deze webshop is opgestart door twee moeders die het zonde vonden om zo veel luiers weg te gooien. Dat is slecht voor het milieu en slecht voor de portemonnee! Wil je meer weten over wat deze luiers kunnen betekenen voor je kindje, voor jou, voor je portemonnee en voor het milieu? Neem dan eens een kijkje op de website en in de shop! Zo kun je hier ook terecht voor wasbare doekjes en zwemluiers. Doe er je voordeel mee! En vertel, wat ga jij bestellen?

https://billiewonder.nl/