2Binsite Artikel Website
Image default
Huishoudelijk

Aannemer Den Haag genaamd Briedé.nl (Bezoek de website)

Wij zijn de Aannemer in Den Haag

Altijd opzoek geweest naar een betrouwbare Aannemer in Den Haag welke ook echt kwaliteit werk oplevert? Dan bent u bij aannemer Briedé aan het juiste adres. Wij zijn een gespecialiseerd aannemer met Haags vakmanschap sinds 1985.

Wij kunnen u met onder andere helpen met verbouwingen, renovatie, schilderwerk en timmerwerk. Eigenlijk alles wat er bij een verbouwing bij een huis komt kijken. 

Uw specialist voor allerlei bouwwerken!

Kwaliteitsschilderwerk betekent een grote klus voor uw woning en zorgeloos woongenot. Kies daarom voor vakkundig en specialistisch onderhoud door Briedé Bouwen & Wonen in Den Haag en voorkom voortijdige veroudering en renovatie van uw woning. Zoek niet langer op het zoekwoord Aannemer Den Haag maar maak zo snel mogelijk een afspraak bij Briedé!

Kiezen voor Briedé Bouwen & Wonen, is kiezen voor kwaliteit. Onze medewerkers maken daarbij het verschil. Wij besteden veel aandacht aan hun vakkennis en bijscholing. Zij blijven jaarlijks op de hoogte van alle inns en outs van de nieuwste Sigma-producten.

En door hun expertise kunnen zij ook met u meedenken. Zo kunnen we grote enthousiaste projecten aandragen waaraan u vooraf misschien helemaal net had gedacht. Briedé en & Wonen voldoet graag aan uw wensen. Maar hebt u hulp nodig bij het bepalen van het gewenste eindresultaat? Dan adviseren we u graag bij uw materiaal- en kleurkeuze.

Hoe komt u met ons in contact?

Voor meer informatie of vragen over onze bouwdiensten? Neem zo snel mogelijk contact ons op. We helpen je graag.

Laan van Nieuw Oost Indie 72
2593 BW s-Gravenhage
Telefoon (070) 335 11 11