2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Urenregistratie app

Het is niet heel leuk om je gewerkte uren bij te houden voor je werkgever. Het voelt vaak alsof je je iets moet verantwoorden en dat is eigenlijk ook zo. Toch moet de urenregistratie niet gezien worden als een bijzaak, want wanneer je dit niet goed bijhoudt heeft dat grote consequenties voor jezelf. Wanneer je vergeet je uren bij te houden, kan je bijvoorbeeld minder salaris ontvangen doordat er minder uren genoteerd staan.

Gelukkig zijn hier tegenwoordige handige apps voor in plaats van dat je moet werken met een vervelend Excel bestandje waarin je alles moest verwerken, zoals dat vroeger gedaan werd. Er zijn vele apps voor zowel Android als iOS die kunnen helpen bij het bijhouden van de uren, wat een stuk handiger werkt dan in Excel.  

Zo is Yoobi bijvoorbeeld een fijne app om mee te werken. Yoobi is zowel beschikbaar voor iOS als Android en kost 36 euro per jaar. Het is een stuk uitgebreider dan de meeste apps en biedt naast de urenregistratie ook de mogelijkheden voor projectmanagement, verlofregistratie, facturatie en personeelsplanning. Vanwege de uitgebreide functies kost deze app natuurlijk ook wat. Je werkt met jaarabonnementen en 36 euro is hiervoor helemaal niet zo duur en daarom maakt het de app nog steeds interessant. De smartphone app synchroniseert naadloos met de webapp, wat erg voordelig is wanneer je al je informatie over je project altijd bij je draagt.

Daarnaast heb je ook de urenregistratie app Paymo. Deze kost 4,95 euro per maand en is extreem uitgebreid. Hierdoor wordt het weliswaar voor sommige mensen ook iets onoverzichtelijk. Vooral wanneer je alleen op zoek bent naar een app voor de urenregistratie, kan je beter niet voor deze app kiezen. Wanneer je ook graag de andere functies gebruikt, dan is deze app zeker aan te raden.

Met een app voor je urenregistratie zal het registeren van je uren een stuk makkelijker en beter verlopen waardoor je hier aan het einde van de maand de vruchten van plukt.

https://mysolution.nl