2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Stukadoor in Den Haag en omgeving

Bent u op zoek naar een stukadoorsbedrijf in Den Haag? Stucadoorsbedrijf de Vries is hét bedrijf als u zoekt naar een stukadoor in Den Haag. Wilt u (een deel van) uw woning laten stucen en wilt u dat dit professioneel en netjes gebeurt? Stucadoorsbedrijf de Vries helpt u graag verder.

Stucadoorsbedrijf de Vries: uw stukadoorsbedrijf in Den Haag en omstreken

Stucadoorsbedrijf de Vries bestaat sinds 2000 en is gericht op verschillende soorten stucwerk. Het bedrijf is niet alleen actief in Den Haag; ook als u zoekt naar een stukadoor in Westland en Bergen op Zoom of omgeving bent u bij de onderneming aan het juiste adres.

Stucadoorsbedrijf de Vries heeft als doel om het mooiste en tevens meest zorgvuldige resultaat te leveren. Hierbij is communicatie met de opdrachtgever essentieel. Bent u op zoek naar een stukadoorsbedrijf in Den Haag en omstreken die uw wensen vooropstelt en op een duidelijke manier afspraken met u maakt? Dan is Stucadoorsbedrijf de Vries uw betrouwbare partner.

 

De voordelen die u geniet

Met de verschillende soorten stucwerk, zorgen de ervaren stukadoors ervoor dat uw project een succes wordt. Van Stucadoorsbedrijf de Vries kunt u het volgende verwachten:

  • Ambachtelijk vakmanschap en moderne technieken
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Aangesloten bij de NOA
  • VCA-gecertificeerd
  • Zeer kwalitatieve materialen
  • 3 tot 5 jaar garantie
  • Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs

Waarom het stucen van uw woning belangrijk is

De muren in uw woning zijn in de loop van tijd verkleurd en ogen niet zo fris meer. Stucwerk is hierbij de uitkomst. Door het stucen krijgt uw huis een ware facelift en ogen muren en plafonds weer als nieuw. Naast het feit dat uw huis weer als nieuw aanvoelt, worden muren en plafonds tevens glad gestreken. Hierdoor zijn muren makkelijker te beschilderen en blijft behand beter plakken. Een stuclaag op de muur werkt tevens brand vertragend.

Plan uw afspraak in bij uw stukadoorsbedrijf in Den Haag

Wilt u uw huis een opfrisbeurt geven? Schone en frisse muren en plafonds, dat is pas heerlijk thuiskomen. Stucadoorsbedrijf de Vries helpt u graag bij het realiseren van uw project. Door de verschillende werkzaamheden en diverse soorten stucwerk, is er geen plan te gek voor deze onderneming. Neem contact op via de website en maak uw afspraak.

https://stucadoorsbedrijfdevries.nl/