2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Woning verhuren aan expats

Heeft u een woning waar u voor een tijd geen gebruik van kunt maken? Wilt u deze daarom graag verhuren, om zo leegstand te voorkomen? Door uw woning te verhuren aan expats geniet u van inkomsten door het verhuur, en krijgt u niet te maken met een leegstaande woning. Bij het verhuren is 4homes u graag van dienst. Wij verzorgen vastgoedbeheer in onder meer steden als Rotterdam, Breda en Tilburg. We beschikken over vele jaren ervaring en zorgen dat u volledig ontzorgt wordt bij het verhuur.

 

Voorkom leegstand en verhuur uw woning

Wanneer u wegens een lange reis, werk of andere reden voor een langere tijd niet in uw woning kunt verblijven is het een goede optie om deze te laten verhuren. Leegstand kan namelijk de waarde van uw woning doen dalen. Daarnaast geniet u van extra financieel voordeel, doordat u voor deze periode huur ontvangt. Het verhuren van een woning is echter een intensieve bezigheid, waar veel bij komt kijken. Wij nemen deze werkzaamheden graag voor u uit handen.

Volledig woonbeheer door 4homes

Woning verhuur aan expats door 4homes ziet op zowel technisch, financieel als administratief beheer. Denk daarbij aan het incasseren van de huur, het verhelpen van storingen, periodieke controles van uw woning, het vinden van huurders, reparaties, onderhoud, naleving van de reglementen en de afrekening van servicekosten. Wij onderhouden contact met de expat die uw woning huurt en zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.

Expert op het gebied van vastgoedbeheer

4homes heeft vele jaren ervaring met het verhuren van woningen aan expats. Van financieel tot administratief en technisch beheer, wij nemen alle zorgen voor u uithanden. Dat betekent dat u nergens omkijken naar heeft en met een gerust hart uw woning kunt verhuren.

  • Vele jaren ervaring
  • Een transparante en inzichtelijke werkwijze
  • Een aantrekkelijk maandtarief
  • Uw woning verhuren, zonder dat u zich ergens zorgen om hoeft te maken
  • Vast contactpersoon
  • Volledig vastgoedbeheer

Benieuwd? Neem vrijblijvend contact op

Wenst u meer informatie te ontvangen over het verhuren van uw woning aan expats? Bent u benieuwd welke diensten onze dienstverlening allemaal omvat? Wij vertellen u daar graag meer over. Neem gerust contact op voor meer vrijblijvende informatie. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0800-4545454, maar ook per e-mail of het contactformulier op de website.

https://www.4homes.nl/