2Binsite Artikel Website
Image default
Haartransplantatie

Haartransplantatie in Turkije

Heb jij last van haaruitval en verlang je terug naar de dagen dat je nog een weelderige bos met haar had? Dan heb je vast wel eens nagedacht over een haartransplantatie. Misschien heb je al onderzoek gedaan. Daarbij ben je ongetwijfeld ook wat minder goede voorbeelden van haartransplantatie tegengekomen.

Een natuurlijk resultaat

Een haartransplantatie is zinloos als het resultaat er niet natuurlijk uitziet. Daarom maakt The Private Hairclinic in Turkije gebruikt van de meest geavanceerde techniek om haar te transplanteren, de FUE techniek. Bij deze techniek worden de haartjes één voor één uit het donorgebied gehaald en stuk voor stuk aangebracht. Het ervaren team specialisten is perfect op elkaar ingespeeld en besteedt zorg aan elk individueel geplaatste haartje. Zo zorgen we ervoor dat de haren op een natuurlijke wijze groeien, met de juiste groeirichting. Ook zorgt de FUE-techniek voor nauwelijks zichtbare lidtekens.

Waarom een haartransplantatie in Turkije

Een haartransplantatie kun je ook in Nederland laten uitvoeren. Dus waarom zou je hiervoor naar Turkije gaan? Daar kunnen we kort over zijn: een haartransplantatie in Turkije kost een stuk minder dan in Nederland. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit, want Turkije staat bekend om haar goede opleidingen. Turkse specialisten zijn dus minstens net zo deskundig als Nederlandse. Misschien zijn ze zelfs wel beter, want doordat ze veel meer transplantaties uitvoeren, hebben ze vaak veel meer ervaring.

Nieuwsgierig?

Overweeg jij ook een haartransplantatie? The Private Hairclinic is al jaren een gerenommeerd instituut. Hier staan kwaliteit en een natuurlijk resultaat voorop. Tijdens je behandeling verblijf je in een luxe hotel en wordt je volop in de watten gelegd. Met een persoonlijk consulente, een privéchauffeur en een vertaler hoef je je nergens zorgen over te maken.

Kijk op ThePrivateHairclinic.nl voor meer informatie, of maak een afspraak voor een vrijblijvend en gratis adviesgesprek.

https://theprivatehairclinic.nl/

Gerelateerde artikelen

Zo werkt een haartransplantatie

verzorg je haar goed