2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Ervaren verloskundige praktijk in Delft en Rijswijk

Toen ik voor de derde keer zwanger was, konden we ons niet meer aanmelden bij de verloskundige praktijk die ons tijdens de eerste twee zwangerschappen begeleidt heeft. We waren immers net verhuisd naar een andere stad, helemaal aan de andere kant van het land. Wel jammer, want ik vond de dames van die verloskundige praktijk zo ontzettend geduldig!

Ze stonden alle dagen van de week dag en nacht klaar om ons te begeleiden en eventueel gerust te stellen. Ideaal. Nu we verhuisd waren en ik weer zwanger was, was het tijd om op zoek te gaan naar een verloskundige praktijk in Delft en omgeving. Op zoek naar een verloskundige praktijk in Rijswijk? Ook dan helpen de dames van verloskundigenpraktijk Otis je graag verder. In dit artikel lees je alvast meer over hoe ik de begeleiding van deze praktijk ervaren heb.

Cookiebeleid

Echte professionals

Wat ik het belangrijkst vind, is dat ik weet dat ik in goede handen ben. Dat ik zeker weet dat ik daar met al mijn vragen terecht kan en te allen tijde gerustgesteld word. De verloskundigen van deze verloskundige praktijk in de omgeving weten alles van zwangerschappen en wisten al onze vragen te beantwoorden. De medewerkers van deze praktijk moedigen het zelfs aan om vragen te stellen. Een goede voorbereiding is immers het halve werk!

Een fijne tijd

Het is inmiddels alweer een tijd geleden dat ik bevallen ben onder begeleiding van deze verloskundigenpraktijk. Ik kijk met een heel fijn gevoel terug op die periode en zou deze praktijk zeker aanraden aan andere zwangere dames. Ik heb zelfs al meerdere vriendinnen doorverwezen naar deze praktijk, want ik voelde me er zo op mijn gemak.

Je kunt hier te allen tijde rekenen op hoogstaande kwaliteit. Zoek je een verloskundige in deze regio? Schrijf je dan zeker in bij deze praktijk.

https://verloskundigenpraktijkotis.nl/