2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Praktijk Bimbi: Ouder en kind ondersteuning

Bimbi is een praktijk die draait om het welzijn van kind en ouder. Dat houdt in dat Bimbi ouders en kinderen graag ondersteunt in een wereld vol druk en verwachtingen middels advies. De praktijk biedt ondersteuning aan ouders én kinderen om prettig en vol zelfvertrouwen in het leven te staan. Volgens Bimbi vormen kinderen de bouwstenen van deze maatschappij. Waarom zouden we hen en hun ouders aan hun lot overlaten als een beetje hulp ervoor zorgt dat ze meer genieten van alles om hen heen? Precies, niemand hoeft er alleen voor te staan. Daarom is Bimbi er met laagdrempelige hulp en advies. Dat kan al heel simpel een goed gesprek en/of een duwtje in de rug zijn. Soms is een klein beetje hulp al genoeg om de rest fijn zelf te doen.

Wat doet Bimbi?

Met hulp van Praktijk Bimbi (her)ontdekt u de normen en waarden van het gezin. Om goed tot deze kern te kunnen komen, komt Bimbi bij u thuis langs. Onze hulp drukt zich in vele vormen uit. Zo kunt u als ouder hulp krijgen bij de opvoeding en de kinderen kunnen hulp krijgen bij hun leerproces, maar ook coaching en kindertherapie krijgen indien gewenst. Bimbi is er voor particulieren en biedt ondersteuning op maat in de volgende vormen:

  • Leerondersteuning: aan kinderen op de basisschool in taal, rekenen en schrijven, maar ook bij concentratie- of leer- en gedragsproblemen;
  • Gezinsondersteuning: Voor problemen bij de opvoeding voor kinderen tot 12 jaar;
  • Kindercoaching: Begeleiding van kinderen waarbij de focus volledig ligt op het welzijn en de hulpvraag van het kind;
  • Vraag & Antwoord: Een vragenhalfuurtje op afspraak waarin u al uw vragen als ouder of ouder to be kunt stellen aan de experts van Bimbi.

Voor meer informatie over Bimbi en hun werkwijze kunt u altijd de website raadplegen.

Interesse in hulp?

Praktijk Bimbi is er voor al die ouders die hobbelingen ervaren in het opvoeden van kinderen en kinderen die het moeilijk hebben. Bij interesse in ondersteuning kunt u gerust contact opnemen met Praktijk Bimbi. Bekijk ook gerust de website voor meer informatie.

https://www.bimbiondersteuning.nl