2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Nieuwe wasmachine met schade tegen scherpe prijs aanschaffen bij Wasgigant

Voordelig een nieuwe wasmachine met schade kopen

Bent u op zoek naar een nieuwe wasmachine, maar wilt u graag minder betalen? Wasgigant uit Wittelte heeft B-keus witgoed, waaronder witgoed wordt verstaan dat nog niet is gebruikt en dat alleen een schoonheidsfoutje heeft opgelopen. Dit komt bijvoorbeeld door transportschade. Deze wasmachines met lichte schade zijn dus technisch helemaal in orde en een goed alternatief voor A-keus witgoed.

Licht beschadigde wasmachine met garantie

B-keus wasmachines zijn nieuwe wasmachines, die alleen een krasje of deukje hebben opgelopen. Het kan gaan om apparaten die licht beschadigd zijn door het transport of die demomodel zijn geweest. Daarnaast omvat het assortiment van Wasgigant ook wasmachines van postorderbedrijven en restanten. Bij witgoedoutlet Wasgigant kunt u terecht voor wasautomaten van verschillende merken en prijsklassen. Op de wasmachine met schade krijgt u normaal gesproken één tot twee jaar garantie.

Koop transportschade witgoed in de outlet

Ook wasdrogers en vaatwassers schaft u voordelig aan bij deze witgoedspecialist. Dit transportschade witgoed wordt wel eens onterecht aangezien voor tweedehands witgoed. Hier is echter geen sprake van. Het witgoed is namelijk nieuw, uitgebreid getest en perfect werkend. U koopt bijvoorbeeld een vaatwasser die als showmodel fungeerde of een wasdroger die uit een elektronicawinkel komt. U betaalt Wasgigant pas bij de levering en het apparaat wordt kosteloos door de medewerkers aangesloten. Ook het afvoeren van uw oude apparaat is bij het aankoopbedrag inbegrepen.

Nadat u een bestelling heeft geplaatst voor een wasmachine met schade, neemt Wasgigant contact met u op over de bezorging. Het duurt maximaal drie werkdagen totdat u het apparaat van uw keuze in huis heeft. De bezorging is gratis, met uitzondering van de Waddeneilanden, Zeeland en Limburg. Profiteer van de voordelige aanschaf van een wasmachine waar u nog jaren plezier van heeft!

https://wasgigant.nl/

Gerelateerde artikelen

Droger reparatie op locatie

4 redenen waarom jij een vakantiehuis in de Maasduinen moet kopen

Ga voor begeleid wonen Friesland met professionele hulpverlening

Eenvoudig overschakelen van tabak naar E-liquid

Katoen stof kopen doet u tegenwoordig gemakkelijk online

Een fraai woningaanbod in de regio Vlaardingen vindt u bij Heintz Makelaars