2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Motortrailer kopen? | Konag

Een motortrailer kopen bij Konag

Rijdt u graag motor? Beschikt u over een motor en wilt u deze soms met een aanhanger kunnen vervoeren? Wilt u daarom een motortrailer kopen? Dan bent u bij Konag Aanhangwagens & Trailers aan het juiste adres. Wij zijn expert op het gebied van aanhangwagens en bieden een breed assortiment aan motortrailers aan. Ideaal bijvoorbeeld als u uw motor mee op vakantie wilt nemen. Bij ons kunt u altijd wel een motortrailer kopen die aan uw wensen voldoet. Dient deze aan specifieke eisen te voldoen? Schakel ons dan in voor een maatwerk oplossing! In onze eigen fabriek kunnen we op maat gemaakte motortrailers maken.

Een motortrailer kopen? Bij Konag zit u goed voor hoge kwaliteit en scherpe prijzen! Informeer gerust verder naar de mogelijkheden via +31(0)527 652 190 of het online contactformulier.

Een op maat gemaakte motortrailer

Konag biedt verschillende soorten motortrailers aan. Misschien bent u wel op zoek naar een gesloten motortrailer, die uw motor veilig en droog kan houden. Veel van onze gesloten motortrailers hebben een deur met een draai-klep combo. Dit maakt het een stuk eenvoudiger om de motor naar binnen te rijden. Onder de motortrailer zijn verder steunpoten aangebracht, die de trailer steviger laten staan. Voor een op maat gemaakte motor kunt u ook bij ons terecht, indien deze aan bepaalde eisen dient te voldoen. Vraag gerust om een offerte!

Over Konag

Konag Aanhangwagens & Trailers bestaat al sinds 1998. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot dé expert op het gebied van aanhangwagens in Nederland. Wij beschikken over een groot showterrein en kunnen bijna altijd uit voorraad leveren. Naast motortrailers verkopen we ook enkelas bakwagens, tandemasbakwagens, presentatiewagens, kiepaanhangwagens, kippers, bloemenwagen, vriesaanhangwagens, selectie aanhangwagens, autoambulance, autotransporters, machinetransporters, schamelwagens, aanhangwagens met laadkraan en paardentrailers.

Nog vragen? Neem gerust contact op!

Wilt u een motortrailer kopen? Maak uw keuze uit het uitgebreide assortiment van Konag, of laat een motortrailer naar wens maken! Wij zijn u graag van dienst. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact op per telefoon via +31(0)527 652 190 of door het online contactformulier in te vullen.

 

https://www.konag.nl/