2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Macarons Eindhoven

Wil je de beste bonbons van Eindhoven eens proeven? Ga dan eens naar Woensel voor een guilty pleasure. De beste bonbons serveer je niet zomaar. Wij hebben jarenlange ervaring in de bonbon industrie. Wij weten als geen anders waar we jou blij mee kunnen maken. Voor de beste chocolade Eindhoven weet je ons dan ook te vinden. Naast het serveren van overheerlijke bonbons kun je bij ons ook terecht nog meer terecht voor andere lekkernij. Denk zoal aan macarons Eindhoven en bubble tea Eindhoven.

Overheerlijk

Ons ijspaleis staan bekend voor de overlijke chocolade Eindhoven. Echter zijn wij van meer markten thuis. Onze veelzijdigheid is tevens ons kracht en sleutel tot succes. Mensen komen van ver voor onze macarons Eindhoven en bubble tea Eindhoven. Iets waar we enorm trots op zijn. Wij bereiden ons bubble tea Eindhoven en macarons Eindhoven dan ook geheel op onze eigen manier. Zo maken we bij de bubble tea gebruik van biologische, fairtrade en lokale producten als groene thee, melk, vruchtensiroop en fuit. Bij de macarons wordt er gebruik gemaakt van andere ingredienten. Denk hierbij aan suiker en meel, stroop en eiwit. Alles aan de macarons Eindhoven is glutenvrij! Wij doen alles om onze klanten zo veel mogelijk te laten genieten.

Wij laten je genieten

Wij hebben alle soorten bonbons in ons ijspaleis. Heb je bepaalde voorkeuren? Laat het ons dan weten. Maar wil je nog meer genieten? Probeer dan ook eens onze bubble tea Eindhoven en onze macarons Eindhoven.

Loop eens binnen

Je kunt bij ons altijd binnenlopen in onze ijssalon te Woensel. Je bent elke dag welkom om te genieten van onze geweldige bonbons. Bekijk onze website voor al onze openingstijden. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, dan kun je ons bellen of een e-mail sturen. Ook kun je ons formulier invullen. Wij staan je graag te woord.

https://www.zinin-ijsenchocolade.nl/