2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Kies voor een trilzeef als u veel zeefwerkzaamheden verricht

Kies voor een trilzeef als u veel zeefwerkzaamheden verricht

>Verricht u voor uw bedrijf veel zeefwerkzaamheden, dan mag een goede trilzeef natuurlijk niet ontbreken. Hiermee maakt u uw werkzaamheden eenvoudiger, efficiënter en effectiever. Een zeef van de specialist is instelbaar van ca. 7 – 28 m3/uur en voorzien van de meest recente CE-normering.

Uitstekend geschikt voor verschillende soorten sectoren dankzij de membraan filtratie

Dankzij de membraan filtratie is een trilzeef uitstekend geschikt voor verschillende soorten sectoren. Denk hierbij aan bedrijven op het gebied van levensmiddelen, producten, farmacie en grondstoffen. Droge poeders en vloeistoffen worden vrij gehouden van verontreinigingen, waardoor u altijd verzekerd bent van de juiste productkwaliteit.

Legionella bacterie kunt u tijdig opsporen

Het laatste dat uw wilt, is dat legionella bacterie de kans krijgen om zich te ontwikkelen. Dankzij het doekfilter werkt de trilzeef optimaal en de zeef werkt ook nog eens kostenbesparend. drain- en spoelwater wordt netjes verwerkt, waardoor dit uitermate geschikt is voor desinfectie voor UV. Het water wordt tijdens de werking van de zeef op het 75 micron gaasdek geleid van de trilzeef. De vervuiling die overblijft na het zeven, wordt vervolgens weer getransporteerd naar een containerbak.

Uw bedrijf is helemaal klaar voor de toekomst

Met een trilzeef van de specialist is uw bedrijf is helemaal klaar voor de toekomst. De zeef is uniek in zijn soort, omdat het zeefdek niet kan scheuren. Hij filtreert tot 75 micron en filtreert ca. 7 tot 28 m3/uur. Daarnaast werkt de zeef automatisch en hij kan op iedere tank geplaatst worden. Ieder product is vervaardigd uit RVS 316 en hebben nagenoeg geen onderhoud nodig. Meer weten over de trilzeef of haalt u deze het liefste al in huis? Neem in dat geval even contact op met de specialist.

https://www.aquadns.nl/