2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Kies voor comfort met een instrument standaard van WoodWindDesign

Stevige en compacte instrument standaards

Een stabiele instrument standaard, elke musicus heeft er één nodig! WoodWindDesign speelt hier met hun stevige en compacte standaards handig op in. Van een klarinet standaard tot een saxofoon of trombone standaard, voor elk instrument vind je wel een prachtig statief bij WoodWindDesign. Alle standaards zijn bovendien ontworpen door een professionele musicus, waardoor ze exact aan jouw behoeften zullen voldoen!

Specifieke saxofoon standaard

De saxofoon standaards van WoodWindDesign zijn enorm populair. Naast de gewone saxofoon standaard kan je bovendien ook voor een sopraansaxofoon standaard of een altsaxofoon standaard kiezen. Zowel de sopraansaxofoon standaard als de altsaxofoon standaard worden gekenmerkt door hun lichte gewicht en een mooi design. Je kan ze bovendien makkelijk plooien waardoor ze gewoon in de koffer van je instrument passen!

Licht en veilig

Ook de trombone standaard en de klarinet standaard zijn perfect om je duur en breekbaar instrument veilig neer te zetten. WoodWindDesign ontwikkelt steeds stabiele standaards met een modern ontwerp. Dankzij het gebruik van duurzame materialen gaan ze ook nog eens lang mee. Omdat elk instrument op zich al zwaar genoeg is, wordt elke standaard zo licht en zo compact mogelijk ontworpen. WoodWindDesign denkt aan alle details om je het zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Alles is mogelijk

Oorspronkelijk werden alle standaards van WoodWindDesign steeds uit kwalitatief hoogstaand hout vervaardigd. Tegenwoordig worden er ook andere materialen bij het ontwerp gebruikt, enkel en alleen om de kwaliteit van de standaards te verbeteren. Tenslotte kan je bij WoodWindDesign ook standaards op maat laten maken. Heb je een standaard nodig die nog niet in hun assortiment voorkomt? Neem contact op met WoodwindDesign en ze bespreken graag alle mogelijkheden. Elke musicus haalt immers voordeel uit een standaard van WoodWindDesign!

https://www.woodwinddesign.nl/