2Binsite Artikel Website
Image default
Telefonie

Een hip iPhone 12 lease model voor een laag bedrag per maand?

Bij Swapphone kun je al voor € 7,49 per maand een iPhone leasen. Als je ‘m vandaag bestelt, wordt ‘ie binnen 1 werkdag persoonlijk aan je voordeur afgeleverd. Je krijgt er levenslange garantie op. Wil je swappen? Dat kan binnen 24 uur. Swappen leggen we even uit. Synoniemen.net geeft de volgende omschrijving van swappen:

“1 (om)wisselen, opzijzetten; 2 ruilen, uitwisselen, uitruilen; 3 omschakelen, (ver)wisselen.” Zoeken we op swap binnen Wikipedia dan lezen we:

“Een swap (van Engels to swap, “ruilen, omwisselen”) of ruilcontract is een financieel product waarbij een partij een bepaalde kasstroom of risico ruilt met dat van een andere partij. Deze twee componenten worden ook wel de “poten” (legs) van de transactie genoemd. Swaps zijn derivaten (afgeleide producten): de waarde van een swap wordt afgeleid van bijvoorbeeld een rentestand of wisselkoers.”

Waar het dus op neerkomt, is dat je de iPhone in bruikleen krijgt van Swapphone (die dus eigenaar blijft). En om van de telefoon en de dienstverlening gebruik te maken betaal je een vast maandbedrag.

Lease de telefoon die bij je past

We hadden het tot nu toe over iPhones, maar Swapphone heeft ook Samsung toestellen in de aanbieding. De S8+ bijvoorbeeld en de S20 5G. Alle telefoons staan online met een foto en beschrijving. Daar wordt ook het leasebedrag vermeld en lees je de voorwaarden. Een van de voorwaarden om je aan te kunnen sluiten bij Swapphone is dat je de kredietwaardigheidscheck voor telefoon leasen doorstaat. De reden hiervan? Swapphone vindt het belangrijk dat de overeenkomst met jou verantwoord is. Voor jou en voor Swapphone zelf. Stel je hebt de Samsung S20+ 5G gekozen voor € 39,96 per maand. Als je even in een periode zit, waarin je het huurbedrag niet kunt betalen, kun je beter voor een goedkopere telefoon kiezen toch? De S8 bijvoorbeeld voor €20,49 per maand. Dit scheelt je ruim € 233 op jaarbasis.

https://swapphone.nl/