2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Het ruime assortiment van HorecaPlace

 

Ben jij net begonnen met het opzetten van een horeca zaak of is je horeca apparatuur dringend aan vervanging toe? Dan is HorecaPlace de plek waar je alles gaat vinden om je horecazaak perfect te laten functioneren. HorecaPlace beschikt over een groot assortiment horeca apparatuur met verschillende apparatuur die handig is om te gebruiken bij je horeca gelegenheid.

Op de website zijn verschillenden dingen te koop. We verkopen horeca apparatuur, kleine materialen, koelingen en vriezers en producten van RVS. Onder de categorie apparatuur kun je denken aan een deegroller, een kippengril of een oven. Ook zijn hier andere grillen en friteuses beschikbaar. Deze apparatuur maakt het mogelijk verschillende soorten voedsel te kunnen serveren aan je klanten.  Er is ook kleiner materiaal beschikbaar op de website. Bij klein materiaal kun je denken aan een seal machine, opbergbakken of een pomp voor in saus. Allemaal handige kleine extra’s die jou horeca gelegenheid een boost kunnen geven.

Op de website zijn verschillende koelingen en vitrines beschikbaar. Wanneer je denkt aan een horeca koelkast kan dit een heel andere zijn dan waar een ander aan denkt. Gelukkig zijn er verschillende soorten horeca koelkasten te koop bij HorecaPlace. Op de website zijn verschillende soorten koeltoonbanken beschikbaar. Deze zijn er in de vorm van kasten maar ook in de vorm van vitrines.  De koelkasten zijn beschikbaar in verschillende groten en met verschillende deuren. Het kan zijn dat je voor je bedrijf heel veel dingen koud moet hebben staan, gelukkig kun je ook een koelruimte aanschaffen. Hierdoor heb je een hele koelcel waar je veel producten koud kunt laten staan en een flinke voorraad kunt bewaren. Heel veel van alle producten zijn ook beschikbaar in RVS, dit geeft een luxere uitstralingen aan je product. Zeker wanneer een horeca koeling in zicht staat van een klant is het belangrijk dat het er allemaal goed en mooi uitziet.

http://www.horecaplace.eu