2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Hacks voor zo min mogelijk werk

Hou jij er ook van, om zo min mogelijk tijd te besteden aan klusjes die je niet leuk vindt? Dan is het handig dat je dus jouw omgeving zo inricht, zodat jij inderdaad minder klusjes te doen hebt.  Interessant? Lees dan verder.

Douchedorpel kopen

Ken jij ook dat probleem dat je de hele douche na het douchen met de trekker moet drogen? Vervelend klusje is dat. Vooral als het water op je lichaam alweer aan het verdampen is en het wat kouder wordt. Dit kun je heel erg simpel voorkomen met een douchedorpel die je gewoon op de vloer kunt plakken. Dankzij die douchedorpel is het helemaal niet nodig om een hele dure douchebak te kopen. Met een douchedorpel bespaar je dus zowel tijd als geld. Het voordeel is minder werk tijdens het douchen en minder uren maken op jouw werk, omdat je niet iets enorm duurs moet kopen.

Dit principe kun je natuurlijk toepassen op meer huishoudelijke klussen. Zo kun je er ook voor kiezen om, als je toch een nieuwe stofzuiger nodig hebt, een robotstofzuiger te kopen.

Combineer werk

Wil jij nog meer werk besparen? Kijk dan of je dingen kunt combineren. Moet je dat telefoontje nog plegen, maar wil je eigenlijk graag wandelen? Ga het dan gewoon combineren. Zo bespaar je weer wat tijd.

Minder werken

Je kunt minder werken als je zorgt dat je een hoger uurloon krijgt, mits je ook minder werken kan bij jouw werkgever natuurlijk. Als je het nog slimmer wil aanpakken dan kun je voor jezelf gaan werken. Dan bepaal je zelf jouw uurloon. Natuurlijk moet je dan wel zorgen voor genoeg klanten, om het inkomen te krijgen dat je wil. Je hebt dan dus de zogenaamde high-end klanten nodig. Dat betekent wel dat je meerwaarde moet leveren, waardoor mensen ook meer willen betalen voor jouw diensten.

Passief geld

Het geld voor jou laten werken, is natuurlijk de grootste truc. Als je bijvoorbeeld een webshop hebt, kunnen vrij veel processen automatisch worden uitgevoerd. Dit zorgt ervoor dat jij relatief weinig tijd kwijt bent, terwijl je wel goed kunt verdienen. Dat is natuurlijk helemaal ideaal.

https://waterkeringdouche.nl/douche-dorpel/