2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Goede betrouwbare psycholoog

Iedereen wil natuurlijk de beste hulp. Bij psychologen is dit gevoel nog sterker. Je geeft jezelf ten slotte helemaal bloot tijdens het samenwerkingsproces dat je met elkaar aangaat. De keuze voor een psycholoog is een keuze die je zorgvuldig moet afwegen. Piekerpoli is een zorgvuldig samengesteld collectief van psychologen. Piekerpoli is goed bereikbaar; er zijn piekerpoli verspreid door het hele land.

Je kunt hulp van een psycholoog gebruiken wanneer je burn-out klachten ervaart. Burn-out klachten komen steeds meer voor bij studenten. Dit ontstaat door meerdere redenen. Veel mensen kunnen zich er niets bij voorstellen. De studententijd is voor hen een onbezorgde en mooie periode in het leven. Dit is natuurlijk voor ieder persoon anders. Desondanks het feit dat je minder verplichtingen hebt als student dan mensen die bijvoorbeeld al een aantal kinderen hebben, ervaren de meeste studenten alsnog een grote hoeveelheid druk. Zo hebben veel studies een hoge norm die behaalt dient te worden. Dan is er ook nog de financiële strop; de studiegift is omgezet tot een lening, en er is naast de studie weinig tijd om nog te werken.

Een bekende quote is; “Burn-out ontstaat wanneer je je mens-zijn te lang ontloopt.” Degene die zich hier wel een beetje in herkennen kan terecht bij Piekerpoli. Zoek naar een psycholoog Amsterdam. Of voor wie woonachtig is in de regio Den Haag, zoek naar psycholoog Den Haag en bespreek wat je ervaart.

Studenten ervaren niet alleen financiële stress, ze hebben ook te kampen met sociale stress. Tegenwoordig is iedereen aanwezig op social media. Deze media geven een zeer onrealistisch beeld van de studententijd. De meeste jongeren geven aan dat ze het lastig vinden om mee om te gaan. Zeker wanneer ze aanvoelen dat ze in een negatieve periode zitten. Dan heb je al snel het gevoel dat iedereen om je heen zonder enige zorg door het leven gaat. Op zo’n moment ga je je alleen maar slechter voelen.