2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Catering Almere: geheel naar wens

Catering Almere: geheel naar wens

Bij een feest hoort lekker eten en drinken. Dat geldt voor een bruiloft, een jubileum, een bedrijfsfeest en een examenfeest. Your Choice Catering Almere zorgt niet alleen voor hapjes en drankjes. Zij kunnen ook voor andere faciliteiten zorgen, zoals party materialen of entertainment. Ook verzorgt Your Choice Catering Almere bedrijfscatering op maat, zowel incidenteel als structureel.

Wat is de keus?

Er is heel veel keus bij Your Choice Catering Almere. Je kunt kiezen uit het volgende:

  • buffet: Je hebt koude buffetten, koud/ warm buffet, lunch&tapas buffet, wereld buffetten, thema buffetten, flavours of the world en een desserts buffet.
  • barbecue: Daarin heb je keuze uit: een standaard barbecue, een barbecue extra en een barbecue de luxe. Bij Your Choice Catering Amere wordt gegrilld met een kolenbarbecue, dat zorgt voor een onmiskenbare barbecuesmaak. Wel is er de mogelijkheid om te kiezen voor een gasbarbecue. Deze staat bekend om zijn veiligheid en comfort.
  • walking dinner: Dit is een ongedwongen manier van dineren. Er worden verschillende kleine gerechtjes uitgeserveerd, terwijl iedereen de gelegenheid heeft om rond te lopen en contacten te leggen.
  • private dinner: Dit diner wordt in je eigen keuken bereid door een chef. De menukeuze wordt vooraf besproken. De maaltijden worden samen met een bijpassende wijn geserveerd aan de eigen tafel.
  • receptie: Hierbij kun je kiezen uit de volgende borrelarrangementen:koude borrelarrangementen, warme borrelarrangementen, party pakket your choice en extra aanvulling.
  • drankenarrangement: Dit arrangement bestaat uit verschillende soorten frisdranken, sappen, sterke dranken, wijnen en bieren. Je maakt zelf de keus welke specifieke soorten je wilt in je arrangement.
  • wijnproeverij: Dit wordt als aanvulling geboden voor bij een feest. Bij een wijnproeverij kan een spijsassortiment, een tapastableau of een kaasassortiment worden geserveerd.

Your Choice Catering Almere biedt, zoals de naam zegt, ook de mogelijkheid om geheel zelf iets te kiezen, samen te stellen

http://www.cateringservice-almere.nl/