2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Boekhouder of administratiekantoor in Utrecht nodig?

Bent u op zoek naar een ervaren boekhouder in Utrecht en omgeving? Ik was maanden geleden ook op zoek naar een administratiekantoor in Utrecht die mij kon helpen met mijn boekhouding. Ik ben eigen ondernemer en helaas is mij het talent om zelf het overzicht over mijn boekhouding te houden niet gegund. Jammer, maar geen ernstig probleem, want met de juiste boekhouder heb je er alleen maar veel meer profijt van om de boekhouding uit te besteden! Ik vond mijn ideale boekhouder in Utrecht bij Administratiekantoor van der Bruggen.

Waarom ik koos voor Van der Bruggen

Administratiekantoor van der Bruggen is een administratiekantoor in Utrecht die ik via via heb ontdekt. Een zakelijke kennis van mij liet haar boekhouding bij dit administratiekantoor nabij Zeist doen en was hier erg over te spreken. Aangezien ik het zelf niet redde, heb ik deze boekhouder in Utrecht benaderd en uiteindelijk voor hen gekozen om de volgende redenen:

 • Ze zijn speciaal gericht op starters en doorstarters;
 • Ze leveren aantoonbaar resultaat;
 • Nu al haal ik er meer rendement uit door de centrale regie. Als ik straks groei, zal dat nog prettiger zijn;
 • Ze kunnen alle administratie, aangiftes en het jaarverslag opmaken op zich nemen voor mij;
 • Ze werken persoonlijk, ik heb één vaste contactpersoon als mijn boekhouder in Utrecht.

Wat kan mijn boekhouder in Utrecht voor u betekenen?

Mocht u uw boekhouding willen uitbesteden en dit over willen laten aan een betrokken, persoonlijk en vooral ook ervaren en deskundig administratiekantoor in Utrecht, dan is Van der Bruggen zeker een aanrader. U kunt hen inschakelen voor onder andere:

 • Financiële administratie
 • Salarisadministratie
 • Controle van administratie
 • Debiteuren beheer
 • Fiscale diensten
 • (Online) boekhouding
 • Particuliere boekhouding

Ook als u bijvoorbeeld een administratiekantoor nabij Maarssen zoekt, raad ik u administratiekantoor van der Bruggen aan. Ik woon zelf in Maarssen dus was ik ook op zoek naar een administratiekantoor in Maarssen. Het administratiekantoor van vd Bruggen ligt alsnog vlakbij Maarssen en is goed bereikbaar vanaf hier.

Hoe is het samenwerken met vd Bruggen?

Aangezien vd Bruggen gespecialiseerd is in de verwerking van administratie voor zzp’ers en mkb-ondernemers, voel ik mij goed begrepen. Men weet hier precies waar ik allemaal mee te maken kan krijgen en vaak is mijn boekhouder in Utrecht me zelfs al een stapje voor. Mijn administratie is eigenlijk altijd goed op orde en ik heb er vrijwel geen omkijken naar, wat ideaal is als zelfstandig ondernemer. Verder vind ik het ontzettend prettig dat ik ook bij mijn boekhouder terecht kan met vragen met betrekking tot de sturing van mijn onderneming.

Kies voor administratiekantoor van der Bruggen in Utrecht!

Mocht u dus nog op zoek zijn naar een administratiekantoor in Utrecht of een administratiekantoor nabij Zeist, dan beveel ik u administratiekantoor van der Bruggen absoluut aan. Wie ervan houdt dat de administratie piccobello op orde is, de communicatie persoonlijk en met één vast contactpersoon én wil kunnen rekenen op een maximale betrokkenheid, zal vd Bruggen als zeer prettig ervaren.

https://www.administratievdbruggen.nl/