2Binsite Artikel Website
Image default
Kunst en Kitsch

Een kunstprint kopen voor in je woning?

Je kunt al een betaalbare kunstprint kopen voor een kleine 20 euro. Zo maak je van je interieur een waar atelier. Een kunstprint is een hoogwaardige afdruk van een schilderij. Bij het kopen van een schilderij kunnen de kosten hoog oplopen, een kunstprint is een betaalbare manier om kunst in huis te nemen.

Wat kun je met een kunstprint?

Als je er nog niet uit bent of je er een wilt kopen, luister dan eens naar de specificaties. Omdat het een ‘kopie’ is van een schilderij en dat op speciaal papier, is het betaalbaarder om aan te schaffen en in huis op te hangen dan een echt schilderij. De prijs hangt uiteraard af van het formaat en of je wel of geen lijst erbij wilt. Ook is het papier van een goede kwaliteit waardoor het lang meegaat. Hang het wel niet steeds direct in de zon, dan kan het wel gaan verkleuren. Je kunt het overal ophangen, in de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, toilet of zelfs in de badkamer of keuken. Door de vele verschillende afbeeldingen heb je voor iedereen wat moois. Misschien wil je het wel op je kantoor hangen of juist cadeau geven aan een vriend of familielid. Kies dan een mooie kunstprint uit om te kopen en geef het aan een ander. Weet je niet precies wat ze mooi zullen vinden? Dan kun je ook een cadeaubon kopen.

Keuzes maken

Bij het kopen van de kunstprints kun je kiezen of je wel of geen lijst erbij wilt. Wil je er wel een bij dan kun je kiezen uit een gouden, houten of zwarte lijst. Ook kun je de afmetingen kiezen van 20 x 20 tot 40 x 50 cm. Daarnaast heb je nog een keuze uit het soort papier waar het opgedrukt moet worden.