2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

12 jaar ervaring met houten lamellen

De gewenste lichtinval en sfeer in huis creëert u met de natuurproducten van Shutter Stunter, die zijn geïnspireerd op de Franse Louvre luiken. De verstelbare lamellen bedient u met de hand en kunt u desgewenst helemaal openklappen. Tijdens een hete zomer houdt u de hitte buiten en in de winter blijft de warmte binnen. Of u nu shutters in Utrecht wil laten plaatsen of op zoek bent naar prachtige shutters in Eindhoven voor uw tuindeuren of slaapkamers, Shutter Stunter levert een hoge kwaliteit voor een lage prijs. Zo geniet u van maatwerkshutters voor een stuntprijs. Voor de productie van deze lamellen gelden de laatste milieunormen.

Van Utrecht tot Eindhoven de mooiste shutters

Uw woning in Utrecht een exclusieve uitstraling en meer sfeer geven is heel eenvoudig met shutters in Utrecht. De lamellen van Paulowniahout en lindehout zijn prachtig afgewerkt en frissen het hele interieur op. Daarnaast wint ook uw huis in Eindhoven meteen aan sfeer met de raamdecoratie van Shutter Stunter. Met shutters in Eindhoven geniet u namelijk van de allerhoogste kwaliteit en van een product gemaakt van FSC-hout. Shutters plaatsen in badkamers en vochtige ruimtes behoort ook tot de mogelijkheden: de P-wood shutters zijn dan gemaakt van PVC.

Shutters in Den Haag en Groningen volgens uw wensen

Shutter Stunter kijkt samen met u goed naar uw wensen voor sfeervolle shutters in Den Haag en shutters inGroningen, die geleverd kunnen worden in talloze lakkleuren en beitskleuren en die een lange levensduur hebben. Het hout heeft een mooie structuur en is nauwgezet afgelakt. Een stijlvol geheel creëren is eenvoudig, aangezien ook vensterbanken en radiatorombouwen in dezelfde kleur te bestellen zijn.

Het is mogelijk om de producten van Shutter Stunter te komen bekijken in de showroom in Urk. Hier merkt u meteen dat Shutter Stunter niet alleen uw huis in een ander licht zet, maar ook een ander licht werpt op de prijzen. Laat u aangenaam verrassen!