2Binsite Artikel Website
Image default
Cadeau

Een medaille kopen voor iedere gelegenheid

Wie zegt dat een medaille bestellen alleen geschikt is voor sportevenementen? Er zijn tal van andere gelegenheden waarin een medaille het perfecte geschenk is om waardering, respect of dankbaarheid mee uit te drukken. Veel mensen denken er niet aan omdat medailles vooral als sportprijzen worden gezien. Dat is natuurlijk ook zo maar met de volgende tips ontdek je in welke andere situaties een medaille het perfect cadeau is!

Verschillende gelegenheden om een medaille voor te kopen

Een medaille kopen kan verschillende redenen hebben. Je wilt iemand bedanken voor de getoonde inzet bijvoorbeeld. Of je wilt iemand feliciteren. Misschien is de reden dat je een medaille wilt bestellen wel heel anders en zoek je nog accessoires voor bij je outfit wanneer je naar een themafeest gaat. Er zijn veel gelegenheden waarbij een medaille de uitkomst biedt. Hieronder noemen een paar van de meest voorkomende.

Vader- en Moederdag

Je vader en moeder zijn twee van de meest belangrijke personen in je leven. Daarom zet je ze ieder jaar natuurlijk even in het zonnetje tijdens Vader- en Moederdag! Verras ze dit jaar met een medaille om ze te bedanken voor alle jaren waarin ze voor je hebben gezorgd en van je hebben gehouden.

Carnaval/themafeesten

Ieder jaar aan het eind van de winter, of eigenlijk aan het begin van de winter, begint het bij mensen in het zuiden weer te kriebelen. Carnaval staat voor de deur! Trek je gekste outfit maar uit de kast en dos je zelf uit zoals jij dat wilt. Medailles spelen een grote rol bij carnaval en er zijn zelfs speciale carnavalsmedailles te koop!

Vrijgezellenfeest

Bij een vrijgezellenfeest zorgen de deelnemers dat ze elkaar ook na een paar drankjes nog terug kunnen vinden door allemaal hetzelfde accessoire te dragen. Dat kan button zijn, of een T-shirt maar je kunt ook medailles bestellen! Dat is misschien nog wel leuker ook want op deze manier heb je altijd een aandenken aan een geweldig feest met je beste maten of vriendinnen!

Medailles online bestellen, zo gepiept!

Hopelijk heb je na het lezen van dit artikel wat inspiratie opgedaan en kom je tot een leuk cadeau voor vrienden, collega’s of familie die je in het zonnetje wilt zetten! Nu nog een medaille kopen. Dat is gelukkig erg eenvoudig. Een medaille bestellen doe je eenvoudig online. Sterker nog, je hebt de keuze uit talloze designs, formaten en prijscategorieën. Of je kiest voor een blanco model dat je zelf kunt personaliseren met een eigen afbeelding en boodschap voor de ontvanger. Dat is in veel gevallen natuurlijk wel het leukste! Toch liever iets anders dan een medaille? Ook andere sportprijzen kun je personaliseren zodat ze helemaal bij jouw idee passen!