2Binsite Artikel Website
Image default
Beauty en verzorging

Wimperextensions Deventer

Wimperextensions Deventer

Of toevallig naar een heel anders iets opzoek? Een goedkope slotenmaker?

Iedere beautyliefhebber weet dat wimperextensions dé manier zijn om elk gezicht op een natuurlijke manier van een zwoele oogopslag te voorzien.  Wimperextensions zijn beschikbaar in verschillende soorten en zorgen voor een prachtig resultaat, dat afhankelijk van wat je het mooist vindt staan kan variëren van onzichtbaar natuurlijk tot een uitbundig nepwimpereffect. Het fijnste aan wimperextensions is dat ze tot zes weken voor een mooi lang, volumineus, gekruld en diepzwart effect zorgen, zonder gebruik te hoeven maken van een wimperkrultang of een mascara; met wimperextensions heb je nooit te maken met het bekende panda-effect, uitgezakte wimpers of spinnenpoten! 

Voor ieder wat wils 

Met wimperextensions hoef je niet bang te zijn voor een overduidelijke plakrand, zoals je die bij nepwimpers die je opplakt hebt, of voor een rommelig effect door te veel haartjes. De extensions worden namelijk netjes op je eigen wimpers geplakt en bij Wimperextensions Deventer ga jij samen met de deskundige wimperspecialiste op zoek naar de behandeling die het beste bij jouw eisen en jouw ogen past. 

One by One wimperextensions 

One by One is één van de populairste wimperextensionbehandelingen. One by One wimpers worden, zoals de naam suggereert, ieder op één eigen wimper geplaatst, voor het meest natuurlijke en onzichtbare effect. One by One wimperextensions zijn er uiteraard in verschillende soorten en maten, die variëren in lengte, dikte, kleur en krultype, zodat de wimpers naadloos aansluiten op de look die je zelf wilt en bij jouw gezicht past.  Een eerste One by One behandeling duurt gemiddeld anderhalf uur, waar je voor een refill (het aanbrengen van een nieuwe set) ongeveer een uur kunt rekenen.  De One by One wimpers blijven tot ongeveer zes weken mooi zitten; hierna laten ze met de natuurlijke wimpers waaraan ze gevestigd zijn los. 

2D tot en met 6D Russian Volume wimperextensions 

Bij Droomwimpers kun je ook voor de verschillende soorten Russian Volume behandelingen terecht. Bij deze behandelingen worden aan iedere wimper meerdere dunne, zijdezachte haartjes gevestigd voor een effect dat verschilt van extreem natuurlijk tot extreem vol en natuurlijk.  Bij een 2D behandeling worden twee haartjes per wimper gevestigd, bij een 3D zijn dit er drie en zo verder, tot zes haartjes per wimper bij een 6D behandeling.  Ook de Russian Volume wimpers blijven tot ongeveer zes weken mooi zitten; dit is namelijk de levensduur van je natuurlijke wimpers, waaraan de extensions naadloos gevestigd zullen worden. Of probeer eens ons wimperserum.

https://droomwimpers.nl

Gerelateerde artikelen

Een eerste e-sigaret kopen

CoolSculpting

Elegantweaves haar producten

Informatie over haartransplantatie

Hoe krijg je witte tanden?

Dames parfum van Guerlain